Πρώτες εικόνες από το νέο SUV της Skoda (+video)

Skoda ετοιμάζεται να λανσάρει ένα καινούργιο compact SUV για την αγορά της Ινδίας, το οποίο προσωρινά ονομάζεται Vision IN (εκ του «INDIA»). Και αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες.

Το πρωτότυπο, που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση του Νέου Δελχί τον προσεχή Φλεβάρη, έχει μήκος 4,26 μέτρων και τοποθετείται ακριβώς δίπλα στο δικό μας Kamiq (4,24 μέτρα). Στο εμπρός μέρος διακρίνεται η δυναμική σχεδίαση, που δανείζεται στοιχεία τόσο από το Kamiq όσο και το Scala, αλλά και τη νέα Octavia. Το πίσω μέρος φέρνει σαφώς περισσότερο στο τσεχικό χάτσμπακ, ενώ συνολικά έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο περιπετειώδη εμφανισιακά μοντέλα της Skoda, τουλάχιστον σε επίπεδο concept car.

Δείτε ακόμα: Νέα Skoda Scala και Kamiq CNG από 17.400 ευρώ

Οι εντυπωσιακές ποδιές εμπρός-πίσω φανερώνουν έναν σαφώς πιο «σκληρό» χαρακτήρα συγκριτικά με το Kamiq, αλλά και το Kodiaq – ακόμα και συγκριτικά με τις εκδόσεις Scout.

Διαβάστε επίσης: Η Skoda ετοιμάζεται να κατασκευάσει Porsche!

To νεότευκτο crossover θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB A0, η οποία θα δώσει πολλά μοντέλα ακόμα του VW Group για την αγορά της Ινδίας. Μάλιστα, βάσει του προγράμματος INDIA 2.0, η Skoda τίθεται επικεφαλής των εργασιών του Group για την τοπική αγορά!

 

Get it on Google Play Download on the App Store