«Καταδρομικό» Suzuki Jimny Sierra Marine

Το Jimny αποτελεί αγαπημένη βάση δημιουργίας off road project. Αναμενόμενα, η ίδια η Suzuki δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το «σπορ», ειδικά όταν πρόκειται για το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο. Εξ ου και το Sierra Marine.

Δείτε ακόμα: Suzuki Jimny και Mercedes G-Class λερώνουν (+video)

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το ειδικό Jimny προορίζεται για χρήση σε θαλάσσιο περιβάλλον. Η εμφάνιση συνοδεύει την ονομασία, με το μπλε να εναλλάσσεται με το γαλάζιο και το γκρι, ενώ τα αμιγώς χωμάτινα ελαστικά Yokohama Geolandar, οι νέες σιδερένιες ζάντες, τα σκαλοπάτια και ο ατσάλινος προφυλακτήρας με τους διπλούς κρίκους δίνουν τον τόνο για το Sierra Marine.

Στην οροφή, η μπαγκαζιέρα συνοδεύεται από ειδικές θήκες για καλάμια ψαρέματος, ενώ η απαραίτητη -για οχήματα του είδους- μπάρα LED κερδίζει τις εντυπώσεις. Για να ενισχυθούν οι δεσμοί με το θαλάσσιο στοιχείο, το Jimny εκτίθεται μαζί με το μικρό σκάφος S17 της Suzuki.

Διαβάστε επίσης: Suzuki Swift Sport Katana με εξατμίσεις στο πλάι!

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές, οπότε o ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1.5 λίτρων και 102 ίππων/130 Nm ροπής συνεχίζει να τροφοδοτεί τους τέσσερις τροχούς του ιαπωνικού «κατσικιού», προσφέροντας σε συνδυασμό με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα 15 δλ. και τελική ταχύτητα 145 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store