Το 2020 τελικά το Hyundai i20 N των 200 ίππων

H Hyundai ανακοίνωσε ότι θα «φρενάρει» για λίγο την επέκταση της γκάμας των Ν μοντέλων της κι έτσι την γρήγορη έκδοση του μικρού i20 θα την δούμε στις αρχές του 2020.

Το 2019 αναμένεται να είναι μια ήσυχη χρονιά για το Ν Division της μάρκας, μιας και αρκετοί πόροι διατέθηκαν για την ενίσχυση του ηλεκτρικού… προφίλ της, αφού είχαμε την παραγωγή του ηλεκτρικού Hyundai Kona, ενώ πρόσφατα ανανεώθηκε και το Ioniq.

Δείτε ακόμη: Εξειδικευμένο συνεργείο Hyundai – Kia στον Κορυδαλλό

Έτσι λοιπόν το Hyundai i20 Ν θα μας έρθει λίγο αργότερα και αναμένεται να σταθεί απέναντι από τα VW Polo GTI και Ford Fiesta ST. Ο πλέον πιθανός κινητήρας για το σβέλτο μικρό είναι ο 1,6 T-GDI που προσφέρει 177 ίππους και το έχουμε δει να κινεί μεγαλύτερα μοντέλα των Hyundai – Kia. Βέβαια στη περίπτωση του i20 N θα βελτιωθεί στα σημεία, ώστε να αποδίδει 200 και πλέον ίππους.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται Hyundai Tuscon N με 340 ίππους!

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια μπορεί και να γίνουν στην έκθεση της Γενεύης, το Μάρτιο του 2020! Εκτός από τον ισχυρό κινητήρα, το i20 N θα έχει την απαραίτητη σπορ εμφάνιση που αρμόζει σε ένα μοντέλο 200 ίππων, ενώ αντίστοιχα στημένη θα είναι και η ανάρτηση, ώστε να προάγεται η σπορ οδήγηση.

Get it on Google Play Download on the App Store