Το 2020 θα μας έρθει το pick-up της Hyundai

Έχει περάσει μια γεμάτη 4ετια, από τότε που η Hyundai μας παρουσίασε ένα πρωτότυπο pick-up, με την ονομασία Santa Cruz. Φαίνεται όμως πως η κορεάτικη εταιρεία ακόμα ραφινάρει το μοντέλο παραγωγής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμο το 2020.

Επί του θέματος, έκανε δηλώσεις ο επικεφαλής του τμήματος Σχεδίασης της μάρκας, κ. SangYup Lee, ο οποίος ανέφερε πως το νέο pick-up αναμένεται να είναι εξαιρετικά ξεχωριστό, με έντονα σχεδιαστικά σημεία, με τη εμφάνισή του στο σύνολό της να χαρακτηρίζεται άκρως ριζοσπαστική.

Δείτε ακόμη: Tετράθυρο κουπέ το νέο Hyundai Sonata

Οι δηλώσεις του SangYup Lee φαίνεται πως απεικονίζουν και την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, μιας και το νέο μοντέλο θα διαθέτει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια. Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων, είναι εξαιρετικά πιθανό το pick-up της Hyundai να κινείται από τα ίδια μοτέρ που διαθέτει και το προσφάτως ανανεωμένο Tuscon.

Διαβάστε επίσης: Εξειδικευμένο συνεργείο Hyundai – Kia στον Κορυδαλλό

Πιο συγκεκριμένα, το νοτιοκορεάτικο pick-up πιθανότητα θα «πατάει» στην ίδια πλατφόρμα με το SUV, όντας διαθέσιμο με δυο μοτέρ, ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 166 ίππων και 204 Νm ροπής αλλά και έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με ισχύ 183 ίππων και ροπή 237 Nm. Στελέχη της φίρμας αναφέρουν πως το target group που στοχεύουν για το νέο μοντέλο, είναι νέοι και δραστήριοι αγοραστές κάτω των 30 ετών.

 

Get it on Google Play Download on the App Store