Νέο Toyota Auris με δύο υβριδικές εκδόσεις

Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, το νέο Toyota Auris θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του σήμερα, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες του, καθώς σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ιαπωνικού μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Που θα κατασκευάζεται το νέο Toyota Auris;

Σε αυτές, φαίνεται ξεκάθαρα πως το νέο Toyota Auris είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, με νέα μάσκα, προφυλακτήρα και φώτα εμπρός, ενώ πλέον διαθέτει και δυνατότητα διχρωμίας στην οροφή. Το πίσω μέρος είναι πιο δυναμικό, με μεγάλα φώτα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Κάτω από το καπό του θα έχει μία επιλογή βενζίνης, με 1.2 λτ. με 116 ίππους και δύο υβριδικές με 1.8 λτ. με 122 ίππους ή 2.0 λτ. με 180 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Toyota Auris με 1.000 άλογα έτοιμο για ντριφτ (+video)

Το νέο Toyota Auris βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα της μάρκας TNGA (Toyota New Global Architecture), η οποία του έχει προσδώσει και αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Το μήκος του πλέον είναι στα 4.370 χλστ. (+40 χλστ.), ενώ εξίσου αυξημένο είναι και το μεταξόνιο, το οποίο πλέον είναι στα 2.640 χλστ.

Get it on Google Play Download on the App Store