Επετειακό Toyota Hilux για τα 50 χρόνια

Η Toyota γιορτάζει τα 50 χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτης γενιάς Hilux που έγινε στην Ιαπωνία στις 21 Μαρτίου του 1968, ενώ ένα χρόνο μετά έκανε την είσοδό του και στην Ευρώπη. Με περισσότερες από 19 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί το δημοφιλέστερο pick-up.

Δείτε ακόμη: Toyota και VW υπέγραψαν επαγγελματική συνεργασία

Το επετειακό μοντέλο είναι το Hilux Invincible 50 Black Edition και εφοδιάζεται με μοναδικά αξεσουάρ που τονίζουν τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Το επετειακό Hilux ξεχωρίζει εξωτερικά από τις μαύρες μπάρες στην καρότσα, τα μαύρα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, τα ίδιας απόχρωσης πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους θόλους των τροχών και τις ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών. Επίσης, στις εμπρός πόρτες έχει τοποθετηθεί λογότυπο Invincible 50. Επιπλέον, το επετειακό Hilux διαθέτει πλαστικό κάλυμμα στο χώρο φόρτωσης και διακοσμητικά στο εσωτερικό των μαρσπιέ.

Την κίνηση του Hilux Invincible 50 Black Edition αναλαμβάνει το ντίζελ μηχανικό σύνολο 2.4 D-4D ισχύος 150 ίππων στις 3.400 σ.α.λ. και με ροπή 400 Nm μεταξύ 1.600 και 2.000 σ.α.λ., με κατανάλωση 6,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 178 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Toyota Land Cruiser σε… επαγγελματικό!

Get it on Google Play Download on the App Store