«Έσκασε» το νέο σπορ Toyota Yaris GR-4

Λίγο καιρό μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Toyota Yaris, η ιαπωνική μάρκα αποκαλύπτει την πρώτη εικόνα του σπορ Yaris GR-4, που θα κάνει την εμφάνισή του στις 17 Νοεμβρίου, στο ράλι Αυστραλίας.

Δείτε ακόμη: Νέο μικρό SUV Toyota Raize 1.0 λτ. turbo 4×4

Προς το παρόν, οι πληροφορίες είναι πολύ περιορισμένες και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Ένα παρόμοιο καμουφλαρισμένο Yaris είχαμε δει πριν την παρουσίαση του μοντέλου, να «γυρίζει» στην πίστα του Nurburgring. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έδειχνε να είναι μια απλή έκδοση, αφού διέθετε πιο φουσκωμένα φτερά, αεροδυναμικά βοηθήματα και μεγάλης διαμέτρου ζάντες. Οπότε η μία εκδοχή, είναι να αποτελεί την σπορ έκδοση του Yaris, που θα αντικαταστήσει το Yaris GRMN. Επίσης, ο αριθμός «4» δεν αποκλείεται να υποδηλώνει τετρακίνηση, δεδομένου ότι στην Ιαπωνία το νέο υβριδικό Yaris διαθέτει και έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να πρόκειται για αγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά οι πιθανότητες είναι μάλλον μικρές, αφού από τη μοναδική αυτή εικόνα δεν φαίνονται τεράστιες αεροτομές, όπως για παράδειγμα στο υπάρχον Toyota Yaris WRC. Εν αναμονή λοιπόν έως τις 17 Νοεμβρίου, όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήριά του.

Δείτε ακόμη: Σύγκριση: Νέο Toyota Yaris vs υπάρχον Yaris

Get it on Google Play Download on the App Store