Νέο Toyota Hiace με έως 17 θέσεις

To Toyota Hiace είναι ένα από τα μακροβιότερα μοντέλα της Toyota, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1967 και μέχρι τώρα έχουν πωληθεί περισσότερα από 6,24 εκατομμύρια οχήματα σε πάνω από 150 χώρες παγκοσμίως. Όλα αυτά τα χρόνια το Hiace έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ανθεκτικότητάς του και της χρηστικότητάς του, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως van, ως minibus αλλά και ως όχημα μεταφοράς προσωπικού.

Δείτε ακόμη: Γιατί το Toyota Corolla Sedan έχει άλλο «πρόσωπο»;

Το νέο Toyota Hiace έκανε ντεμπούτο στις Φιλιππίνες και είναι σχεδιασμένο για τις αγορές όλου του κόσμου. Κατασκευασμένο σε μια ειδική αναθεωρημένη πλατφόρμα βασισμένη στη σχεδιαστική ιδέα της TNGA προσφέρει βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια αλλά και αντοχή στη σκληρή χρήση για την οποία προορίζεται.

Δύο θα είναι οι διαθέσιμοι τύποι αμαξώματος: Το νορμάλ και στάνταρ οροφή και το μακρύ με ψηλή οροφή. Το μήκος του είναι στα 5.265 και 5.915 χλστ. αντίστοιχα, το πλάτος είναι 1.950 χλστ., το ύψος είναι 1.990/2.280 χλστ. και το μεταξόνιο είναι 3.210/3.860 χλστ. αντίστοιχα.

Στο σύγχρονο και πρακτικό εσωτερικό του νέου Toyota Hiace μπορούν να μεταφερθούν πολλά εμπορεύματα, καθώς και έως 17 επιβάτες, ανάλογα την έκδοση και τη διαμόρφωση της καμπίνας. Στον εξοπλισμό του υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα ανέσεων και ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και το Toyota Safety Sense, ενώ επιτυγχάνει απόδοση ισοδύναμη με πέντε αστέρια στο Euro NCAP.

Δείτε ακόμη: Οι επιδόσεις του νέου Toyota Corolla

Για την κίνηση του νέου Toyota Hiace υπάρχουν δύο μηχανικά σύνολα, το πετρελαίου των 2.8 λτ. και το βενζίνης των 3.5 λτ. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store