Ανανεωμένο VW California: Ιδανικό για διακοπές!

H VW δημοσίευσε τα σκίτσα του ανανεωμένου camping van της, του California, το οποίο θα παρουσιαστεί στο τέλος Αυγούστου στο Caravan Salon στο Düsseldorf.

Το σχεδιαστικό τμήμα της VW δούλεψε πυρετωδώς για να βελτιώσει το παρουσιαστικό του Transporter και του Multivan και είπε να βάλει χέρι και στο California, δίνοντάς του την ονομασία California 6.1.

Δείτε ακόμη: Παρουσιάστηκε στην Κίνα το VW Tiguan PHEV

Περισσότερα από 18.000 California πωλούνται σε ετήσια βάση (σύμφωνα με τα στοιχεία του 2018), καθιστώντας το νούμερο 1 campervan, ιδανικό για μεγάλες εκδρομές, αλλά και διακοπές, ένα με τη φύση. Τώρα, η VW επιθυμεί να το κάνει ακόμα καλύτερο, βελτιώνοντας τους χώρους διαβίωσης και ύπνου. Επιπλέον, ο οδηγός και ο συνοδηγός κάθονται μπροστά σε ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό, όπου ενσωματώνεται νέος πίνακας οργάνων (προαιρετικά ψηφιακός), ενώ σαφώς και παρέχονται όλες οι νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το VW Transporter είναι διώκτης του εγκλήματος!

Στον τομέα της σχεδίασης το California 6.1 φαίνεται πως θα διαθέτει ένα νέο μεγαλύτερο προφυλακτήρα, νέα μάσκα, αλλά και νέα LED φωτιστικά σώματα, μικρές πινελιές ίσα, ίσα να δώσουν το κάτι διαφορετικό. Το ανανεωμένο California θα διαθέτει επίσης νέα βοηθήματα οδήγησης όπως το Lane Assist και ειδικά το Trailer Assist, το οποίο καθοδηγεί τον οδηγό κατά τη ρυμούλκηση. Ειδικά το τελευταίο είναι αναγκαίο για τους λάτρεις του camping!

Get it on Google Play Download on the App Store