Ειδική έκδοση του Ateca από την CUPRA

H macho έκδοση του Ateca που ετοίμασε η CUPRA είναι η χαρά του γρήγορου οικογενειάρχη που θέλει να γεύεται την σπορ οδήγηση, αλλά και να έχει στα χέρια του ένα αυτοκίνητο με δυνατό παρουσιαστικό.

Η ειδική αυτή έκδοση ξεχωρίζει από τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπου διακρίνεται το πίσω ανθρακονημάτινο σπόιλερ, αλλά και οι ζάντες διάστασης 20 ιντσών. Το μεγάλο νέο όμως κρύβεται κάτω από αμάξωμα και πιο συγκεκριμένα στο σύστημα εξαγωγής. Αυτό προέρχεται από την γνωστή εταιρεία Akrapovic, είναι πιο ελεύθερο, αλλά και πιο ελαφρύ κατά 7 κιλά.

Δείτε ακόμη: Υβριδικό κι εντυπωσιακό το πρώτο μοντέλο της CUPRA

Στην καμπίνα του CUPRA Ateca, στα καθίσματα και στις πόρτες υπάρχει επένδυση δέρματος Alcantara σε μπλε χρώμα, με bronze ραφές, μαύρο φινίρισμα στους αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα. Μηχανικά τώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια βελτίωση κι έτσι το όμορφο Ateca παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 300 ίππους και 400 Νm ροπής. Η δύναμη μεταφέρεται και στους 4 τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβώτιου, με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 5,2 δλ. με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 247 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store