Είναι αυτή η πιο «τούμπανο» BMW M4 που κυκλοφορεί;

Ο κλάδος της βελτίωσης στα αυτοκίνητα έχει προσφέρει πολλά εξαιρετικά δείγματα. Κάποιες φορές, βέβαια, δεν εμφανίζεται πλήρως «φορμαρισμένος». Κάτι που επαληθεύει περίτρανα η συγκεκριμένη, «μεταλλαγμένη» BMW M4.

Δείτε ακόμα: Mercedes-AMG GT R με 825 άλογα για τον Hulk!

To εικονιζόμενο μοντέλο με πλάτος που συναγωνίζεται φορτηγό, ονομάζεται Mamba GT3 και προέρχεται από μια εταιρία ονόματι Hoffy Automobiles. Το εξωφρενικό widebody kit έχει κατασκευαστεί με βάσει τις προδιαγραφές του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού (DTM) και της κατηγορίας GT3 των αγώνων αντοχής. Αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα, αυξάνει το πλάτος της Μ4 σχεδόν κατά μισό μέτρο! Μπροστά οι ακρότητες συνεχίζονται, με έναν θεόρατο προφυλακτήρα και οι κόκκινοι προβολείς να δίνουν τον απαραίτητο τόνο «κακίας» στο γερμανικό κουπέ.

Εξυπακούεται ότι υπάρχουν αναλόγου ύφους πλαϊνές ποδιές, ενώ πίσω ξεχωρίζουν η αεροτομή και ο διαχύτης με τις διπλές απολήξεις, που αντλεί έμπνευση από την αντίστοιχη διάταξη της Ferrari 430 Scuderia. Κάτω από το υπερ-«φουσκωμένο» καπό, συναντάμε ένα ιπποφορβείο ικανό να σταθεί αντάξιο της εμφάνισης-«Hulk».

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη, νέα BMW M5 εκθέτει Lamborghini (+video)

Ο 3λιτρος εν σειρά εξακύλινδρος twin turbo μετά από την αντικατάσταση των τούρμπο, της ηλεκτρονικής μονάδας (ECU), του συστήματος εξαγωγής και των πιστονιών αποδίδει 750 ίππους, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι τους 1.000 ίππους. Τη χαλιναγώγησή τους αναλαμβάνει μια αγωνιστική ανάρτηση της Sachs και τα δισκόφρενα της Brembo, από κοινού με τα Pirelli P-Zero Nero που «ντύνουν» τις ζάντες αλουμινίου των 22 ιντσών. Για τα 0-100 χλμ./ώρα η Hoffy Automobiles υπολογίζει 3,4 δλ., ενώ η τελική ξεπερνά τα 330 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store