Nέο και πολυτελές Isuzu D-Max Utah V-Cross

Η Isuzu παρουσιάζει μία ακόμα ειδική έκδοση του πιο καλοπουλημένου μοντέλου της, με την συγκεκριμένη να είναι η πιο πολυτελής που έχει παρουσιαστεί – μέχρι την επόμενη.

Δείτε ακόμα: Ειδική και «οργισμένη» έκδοση του Isuzu D-Max

To D-Max Utah V-Cross αποτελεί την εξέλιξη της έκδοσης Utah, με έμφαση στο στυλ και την premium αισθητική. Εμφανισιακά ξεχωρίζουν οι μπάρες οροφής, οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες στην μάσκα και τους εξωτερικούς καθρέπτες, οι νέες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και η κόκκινη ρίγα που διατρέχει το πάνω τμήμα της προστατευτικής ποδιάς στον εμπρός προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα, το επίσης δερμάτινο τιμόνι μαζί με τον λεβιέ και το χειρόφρενο, η οθόνη αφής 7 ιντσών μέσα από την οποία ο οδηγός ελέγχει το σύστημα πολυμέσων, αλλά και τις άκρες του αυτοκινήτου καθώς το V-Cross εκτός από κάμερα οπισθοπορείας διαθέτει και στον εμπρός προφυλακτήρα, προκειμένου να γνωρίζει ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι ακριβώς που βρίσκεται το εμπρός μέρος.

Διαβάστε επίσης: Αγροτικό τραβάει 5 τόνους και επιταχύνει σαν Ferrari!

Κάτω από το καπό συναντάμε τον γνώριμο 1.9 λτ. RZ4E-TC Hi-Power με απόδοση 164 ίππων και 360 Nm ροπής, ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6b χωρίς να απαιτείται η χρήση AdBlue και συνδυάζεται με 6ταχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο της Aisin ίδιου αριθμού σχέσεων. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα εξακολουθούν να έρχονται σε 12,7 δλ. και η τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 180 χλμ./ώρα.

Μόλις 100 D-Max Utah V-Cross θα παραχθούν, όλα για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Get it on Google Play Download on the App Store