Το αυτοκίνητο των 482 χλμ./ώρα σε όλο του το μεγαλείο

To Koenigsegg Jesko προκάλεσε σάλο, άμα τη εμφανίσει του. Απόλυτα δίκαια, καθώς πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που σπάει το φράγμα των 480 χλμ./ώρα τελικής, επιστρατεύοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να το πετύχει. Αναλύσαμε το επαναστατικό κιβώτιο των 7 συμπλεκτών, που χρησιμοποιείται για να φτάσουν οι 1.600 ίπποι και τα 1.500 Nm ροπής στους πίσω τροχούς, από εκεί στον δρόμο και κατόπιν στα 482 χλμ./ώρα τελικής.

Δείτε ακόμα: Η Koenigsegg Agera RS ξεφτίλισε την Bugatti Chiron (+video)

Αυτό που δεν είχαμε δει, ήταν το σουηδικό hypercar σε καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Οι μόνες εικόνες του Jesko προέρχονταν από την παρουσίαση του αυτοκινήτου στην Έκθεση στο Παρίσι, αλλά και κάποιες μονότονες σε λευκό φόντο από την Koenigsegg. Σήμερα ήρθε η ώρα να δούμε πώς δείχνει το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής όλων των εποχών στο φυσικό του περιβάλλον. Για την ακρίβεια, στην Λουκέρνη της Ελβετίας. Και τα αποτελέσματα μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Διαβάστε επίσης: Έτσι είναι τα 420 χλμ./ώρα μέσα από την Bugatti Chiron (+video)

Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες σας ανοίξουν την όρεξη για αγορά ενός Jesko, να θυμίσουμε πως και τα 125 έχουν πουληθεί. Οπότε καλά όνειρα.

Get it on Google Play Download on the App Store