Το ιδανικό Lada για τις διακοπές!

Με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να πλησιάζουν, οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να σκέφτονται πιο έντονα τις διακοπές και που θα πάνε, για λίγες έστω μέρες για να περάσουν όμορφα και να χαλαρώσουν από την πιεστική καθημερινότητα. Η συνηθέστερη επιλογή είναι κάποιο κατάλυμα κοντά στη θάλασσα, το οποίο ανάλογα τα οικονομικά βαλάντια θα προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα ή θα είναι μες στην πολυτέλεια.

Δείτε ακόμη: Να γιατί σήμερα ο κόσμος αγοράζει Lada

Μία λύση που ακολουθούν πολλοί Ευρωπαίοι είναι αυτή του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου. Ωστόσο, το κόστος αγορά τους είναι πολύ υψηλό, αφού ένα καινούργιο κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ και άνω. Η Ρωσική εταιρεία Lux Form η οποία ειδικεύεται στα τροχόσπιτα δίνει τη λύση μέσω της μεταμόρφωσης του Lada Granta με σασί στο πίσω μέρος του σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο μήκους 4.925 χλστ. και ύψους 2.390 χλστ. για δύο επιβάτες.

Οι ανέσεις που προσφέρονται είναι πολλές και σίγουρα οι δύο φιλοξενούμενοι θα νιώσουν σαν το σπίτι τους, αφού παρέχονται όλα τα βασικά αξεσουάρ, όπως είναι κουζίνα, νεροχύτης, ντουλάπες, τουαλέτα με νιπτήρα και ντους, πρίζες, θερμοσίφωνας, θέρμανση, LED φωτισμός και δύο κρεβάτια. Επίσης, προσφέρονται διάφορες ακόμα λύσης, ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης.

Δείτε ακόμη: Lada Vesta με 562.000 χλμ. σε 3 χρόνια χωρίς βλάβη!

Οι τιμές του Lada Granta με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο κυμαίνονται μεταξύ 1.150.000 έως 1.800.000 ρούβλια Ρωσίας, δηλαδή από περίπου από 15.800 έως 24.700 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store