Το παλιό Nissan X-Trail πωλείται στην Κίνα!

H Nissan έχει μακροχρόνια παράδοση στα εκτός δρόμου αυτοκίνητα αλλά και στα SUV με το best seller της μοντέλο Qashqai. Ωστόσο, πριν από αυτό είχε προηγηθεί το X-Trail με το χαρακτηριστικό τετραγωνισμένο σχήμα.

Δείτε ακόμη: Ζει το Suzuki Grand Vitara; Ζει και πωλείται!

Το δεύτερης γενιάς X-Trail που παρουσιάστηκε το 2007, διατήρησε τη σχεδιαστική ταυτότητα του προκατόχου του και ήταν συνολικά ένα πολύ ενδιαφέρον SUV και αρκετά ικανό εκτός δρόμου. Στην Ευρώπη, αντικαταστήθηκε το 2013 από το νέο X-Trail το οποίο βασίστηκε στο Qashqai. Όμως το 2ης γενιάς Nissan X-Trail επανήλθε ξανά στη ζωή δύο χρόνια αργότερα και ξεκίνησε πάλι να παράγεται το 2015, από την Dongfeng Nissan Passenger Vehicle Company.

Το Dongfeng Fengdu MX6, όπως είναι η ονομασία του, ελάχιστα διαφέρει εξωτερικά και στο εσωτερικό από το γνώριμό μας, 2ης γενιάς X-Trail. Οι αλλαγές εντοπίζονται στους προφυλακτήρες και στη μάσκα, ενώ στην καμπίνα υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων.

Την κίνηση του κινεζικού X-Trail αναλαμβάνει το 2.0 λτ. μηχανικό σύνολο βενζίνης ισχύος 141 ίππων και 198 Nm ροπής. Η κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς γίνεται μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή αυτόματου CVT.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan X-Trail 1.6 diesel 130 PS 4×4 7θέσιο

Οι τιμές του Fengdu MX6 κυμαίνονται σε πιο υψηλά επίπεδα σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα στην Κίνα, καθώς κοστίζει μεταξύ 132.800 έως 169.800 γουάν (17.045 – 21.800 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store