Το πολυτελές κινέζικο SUV των 12.700 ευρώ

Τα κινέζικα αυτοκίνητα έχουν εξελιχθεί στην πλειοψηφία τους σε μεγάλο βαθμό λόγω των κοινοπραξιών που έχουν γίνει με μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και πλέον δεν έχουν την φτωχή εικόνα του παρελθόντος. Ωστόσο, οι τιμές τους παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα παρόλο τον εκσυγχρονισμό τους.

Δείτε ακόμη: Το γιγάντιο όχημα που «καίει» 1.772 ευρώ/100 χλμ.!

Μία τέτοια περίπτωση είναι και το SUV μοντέλο RS-5 της κινεζικής εταιρείας Baojun, η οποία έχει δημιουργηθεί με την συνεργασία της General Motors με την SAIC. Το Αμερικανικο-Κινέζικο Baojun RS-5 μπορεί να θυμίζει ως όνομα το Audi RS 5, ωστόσο δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα με αυτό.

Εξωτερικά παρουσιάζει σύγχρονα αισθητικά χαρακτηριστικά, θυμίζοντας πολλά και διάφορα μοντέλα. Το εσωτερικό του RS-5 είναι μοντέρνο, πλούσια εξοπλισμένο και μόνο κινέζικο όχημα δεν θυμίζει. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων, η διχρωμία, οι δερμάτινες επενδύσεις και διάφορα ακόμη στοιχεία αναβαθμίζουν την συνολική του εικόνα.

Επίσης προσφέρει άνετους χώρους χάρη και στο μήκος του αμαξώματος των 4.570 χλστ., το πλάτος των 1.870 χλστ., το ύψος των 1.750 χλστ. και το μεταξόνιο των 2.700 χλστ. Για την κίνηση του Baojun RS-5 υπάρχει ένα turbo μηχανικό σύνολο βενζίνης απόδοσης 170 ίππων, συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δείτε ακόμη: Εξαρθρώθηκε διεθνής σπείρα κλοπής αυτοκινήτων

Όσο για την τιμή του θα ξεκινά από τα 100.000 γουάν, τα οποία ισοδυναμούν με 12.700 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store