5αστερη στις δοκιμές EuroNCAP η νέα Skoda Octavia!

Η 4η γενιά της Skoda Octavia δοκιμάστηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP και απέσπασε 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης.


Το νέο και πολλά υποσχόμενο μοντέλο της Skoda, πέτυχε εξαιρετικά νούμερα στις δοκιμές, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεράστια εξέλιξη της μάρκας με τα χρόνια!

Δείτε ακόμα: EuroNCAP: Νέο ρεκόρ στην προστασία ενηλίκων!

Πιο συγκεκριμένα, στην προστασία ενηλίκων η νέα Skoda Octavia σημείωσε 92%, στην προστασία παιδιών 88%, πεζών 73%, ενώ τα επικουρικά συστήματα ασφαλείας άγγιξαν ποσοστό 79%!

Αναλυτικότερα:
Προστασία επιβατών: 92%
Προστασία Παιδιών: 88%
Προστασία πεζών: 73%
Επικουρικά συστήματα: 79%

Το εξαιρετικό συνολικό αποτέλεσμα συνεχίζει την παράδοση των εξαιρετικών βαθμολογιών που σημειώνουν τα μοντέλα της Skoda. Ο Christian Strube, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Skoda για την Τεχνική Ανάπτυξη, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την βαθμολογία δοκιμών των πέντε αστέρων που σημείωσε η νέα Octavia. Ως ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε υψηλά ποσοστά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στους πελάτες της μάρκας».

Διαβάστε επίσης: Καλωσορίστε την 4η γενιά Skoda Octavia!

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα τελευταία χρόνια, όλα τα νέα μας μοντέλα έχουν σημειώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Η νέα γενιά της Skoda Octavia διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό ασφαλείας, εξοπλισμό τον οποίο μέχρι πρότινος τον συναντούσαμε σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας». Μεταξύ των πολυάριθμων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού που προσφέρονται στη νέα Skoda Octavia, είναι τα Assist Avoidance Assist, Turn Assist και Exit Warning τα οποία περιλαμβάνονται για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο Skoda.

Get it on Google Play Download on the App Store