80χρονος οδηγός τα πήρε όλα σβάρνα!

2

Το φαινόμενο να οδηγούν άνθρωποι αρκετά μεγάλης ηλικίας δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο όπως δείχνουν τα γεγονότα. Κύριος που αισίως είχε πατήσει τα 80 κι άνω, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του με το Opel Grandland X. Κάτι όμως πήγε στραβά και αντί για τον προορισμό του, μπήκε στο σπίτι του γείτονα.

Όπως βλέπετε και στην εικόνα το μπροστινό μέρος του σπιτιού του άτυχου γείτονα έπαθε εκτεταμένες ζημιές, μιας και το λευκό Opel Grandland X είχε σφηνωθεί στο παράθυρο του σπιτιού, ενώ ο 80χρονος οδηγός είχε σοκαριστεί τόσο που δεν είχε κουνηθεί από τη θέση του.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο ατύχημα με απογείωση σε τούνελ (+video)

Όπως κατέθεσε ένας άλλος γείτονας κι όχι ο παθών, αρχικά ο ηλικιωμένος οδηγός χτύπησε ένα δέντρο, όπου φαίνεται πως πανικοβλήθηκε, μπέρδεψε τη σχέση στο αυτόματο κιβώτιο και στη συνέχεια πάτησε γκάζι και κατέληξε στο σπίτι που βλέπετε στην εικόνα.

Διαβάστε επίσης: Πήρε αποζημίωση 152 εκατομμυρίων για τροχαίο ατύχημα!

Βλέπετε δεν υπάρχει όριο ηλικίας για τους οδηγούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, εφόσον περνούν τους ετήσιους ιατρικούς ελέγχους. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά θέτουμε το ερώτημα! Μήπως οι εξετάσεις αναθεώρησης του διπλώματος πρέπει να γίνουν πιο αυστηρές και να μην μένουμε απλά σε ιατρικούς ελέγχους;