Ακυβέρνητο πλοίο φορτωμένο με 3.500 Nissan

Ένα τεράστιο πλοίο μήκους σχεδόν 200 μέτρων το οποίο μεταφέρει αυτοκίνητα έχει μείνει ακυβέρνητο στον Ειρηνικό Ωκεανό, περίπου 3.300 χιλιόμετρα μακριά από το νησί Οάχου της Χαβάης. Το πλοίο χωρητικότητας 5.200 οχημάτων με την ονομασία Sincerity Ace ξεκίνησε το ταξίδι του από την Ιαπωνία φορτωμένο με 3.500 Nissan (πιθανώς και άλλα οχήματα) με αρχικό προορισμό τη Χαβάη και τελικό τη Βαλτιμόρη.

Δείτε ακόμη: Βρέθηκαν 11 BMW Σειρά 5 του 1994 χωρίς χιλιόμετρα!

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έπιασε φωτιά για άγνωστη προς το παρόν αιτία και έχει μείνει ακυβέρνητο. Από τα 21 μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί τα δεκαέξι, τέσσερις είναι δυστυχώς νεκροί και ένας αγνοείται. Παράλληλα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την κατάσταση στο εσωτερικό του πλοίο για το αν από τη φωτιά που έχει προκληθεί έχουν υπάρξει ζημιές και στα οχήματα που μεταφέρει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αντίστοιχο γεγονός, αφού το 2015 είχε προσαράξει ένα πλοίο στο Σάουθαμπτον που μετέφερε 1.200 πολυτελή αυτοκίνητα, το 2012 είχε βυθιστεί ανοιχτά των ακτών του Βελγίου ένα πλοίο με 1.400 Mitsubishi, ενώ το 2006 είχαν καταστραφεί 4.700 Mazda όταν το πλοίο που τα μετέφερε από την Ιαπωνία στη Βόρεια Αμερική πήρε κλίση.

Δείτε ακόμη: Εντυπωσιάζει το 6τροχο Suzuki Jimny! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store