Εκατοντάδες supercars σαπίζουν στο Dubai! (+ video)

Ένας μετανάστης που πήγε στο Dubai για ένα καλύτερο μέλλον, κατέγραψε με την κάμερα του, εκατοντάδες μοντέλα πολλών χιλιάδων ευρώ, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί στους δρόμους. Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας περίπου 3.000 αυτοκίνητα, τρακαρισμένα και μη, υπάρχουν διάσπαρτα στους δρόμους του Εμιράτου.

Δείτε ακόμη: Η Porsche τα σπάει (+videos)

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει κανένα νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων να υποχρεώνονται για την ασφαλή απόσυρση των οχημάτων τους. Βλέπετε στα Εμιράτα, χιλιάδες μετανάστες οδεύουν με την ελπίδα να αποκτήσουν όσα περισσότερα μπορούν και να έχουν μια πολυτελή διαβίωση. Όμως τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα ονειρεύονται, με αποτέλεσμα η οικονομική τους αδυναμία και ο υψηλός δανεισμός να μην τους επιτρέπει να παραμείνουν στη χώρα κι έτσι τα παρατάνε όλα και γυρνάνε στην πατρίδα τους, λίγο πριν τους «κυνηγήσουν» οι τράπεζες. Το θέμα κατέγραψε ένας YouTuber, ονόματι Dominguero, μετανάστης από την Ισπανία.

Διαβάστε επίσης: Mercedes-AMG E63 S «δικάζει» supercars! (+video)

Ο Dominguero λοιπόν με την κάμερά του απαθανάτισε πολλά εγκαταλελειμμένα supercars, με ζημιές μεν, αλλά επισκευάσιμες δε. Στα πλάνα του θα δείτε πάρα πολλά supercars, SUV πολυτελείας, λιμουζίνες και σπάνια μοντέλα. Όπως για παράδειγμα, το ρεπλίκα Batmobil! Μερικά ακόμα μοντέλα τα οποία είναι καλυμμένα από την άμμο της ερήμου του Dubai είναι Lamborghini Urus, Porsche Cayenne, Ferrari 812 Superfast, Mercedes G-Class AMG, Rolls-Royce και Maserati Levante.

Get it on Google Play Download on the App Store