Απίστευτα λεφτά για «καινούργιο» Mazda MX-5 πρώτης γενιάς

Το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς (ΝΑ) είναι πλέον ένα κλασικό ρόουντστερ, το οποίο όμως σπάνια βρίσκεις σε άψογη κατάσταση και όταν το βρίσκεις τα λεφτά είναι αρκετά. Μόνο που ο συγκεκριμένο έμπορος μάλλον το παράκανε, αφού ζητά στην αγγελία του στο Craiglist 24.000 ευρώ περίπου (29.995 δολάρια).

Δείτε ακόμη: Η ζωή του Paul Walker θα γίνει ντοκιμαντέρ

Το Mazda MX-5 που βλέπουμε και στις πιο πάνω εικόνες είναι σε άψογη κατάσταση, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ έχει μόλις 190 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του, παρά τα 21 χρόνια ζωής του. Δεν είναι όμως αυτό το μόνο χαρακτηριστικό που το κάνει ακριβοθώρητο, αφού πρόκειται για ειδική έκδοση M-Edition, η οποία κατασκευάστηκε σε μόλις 3.000 μονάδες.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι στο εργοστασιακό του χρώμα το Marina Green, ενώ έχει γυαλισμένες ζάντες Enkei. Στο εσωτερικό του υπάρχει το κλασσικό μπεζ χρώμα δέρμα στα καθίσματα, την μοκέτα και στο κάτω μισό του ταμπλό, καθώς και μερικά αξεσουάρ της Nardi. Κάτω από το καπό του φωλιάζει ο 1.8 λτ. τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας, ο οποίος αποδίδει 133 ίππους και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Διαβάστε επίσης: Σταμάτησε σε βενζινάδικο και όλοι μαζεύτηκαν γύρω της! (+video)

Αν και τα λεφτά είναι πολλά, ακόμη και για ένα Mazda MX-5 πρώτης γενιάς το οποίο πρακτικά είναι καινούργιο, εμείς να του ευχηθούμε καλοπούλητο και ελπίζουμε να καταλήξει σε κάποιον αγοραστή που θα το αγαπά και θα το σέβεται.

Get it on Google Play Download on the App Store