Απίστευτο δυστύχημα με Nissan GT-R

Όπως όλοι γνωρίζουμε στους δρόμους υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, όχι απαραίτητα από άλλους οδηγούς που τυγχάνει να είναι απρόσεκτοι και μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα, αλλά και από απρόσμενους παράγοντες. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει και στη χώρα μας για κάποιους που στήνονται σε γέφυρες ή πίσω από τοίχους και πετούν πέτρες και διάφορα αντικείμενα σε αυτοκίνητα που κινούνται κυρίως σε μεγάλους δρόμους.

Δείτε ακόμη: Ποια Alfa Romeo έχει τιμή στην Ελλάδα 190.000 ευρώ;

Με ένα τέτοιο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπος ο οδηγός ενός Nissan GT-R, ο οποίος δυστυχώς έχασε τη ζωή του, όταν κάποιος ασυνείδητος πέταξε ένα μεγάλο κομμάτι σκυροδέρματος από γέφυρα. Αυτό κατέληξε στο παρμπρίζ του GT-R και χτύπησε στο πρόσωπο τον 54 ετών οδηγό του σπορ αυτοκινήτου, το οποίο κατόπιν έπεσε πάνω σε ένα Toyota pick-up και τελικά κατέληξε στα μεταλλικά κιγκλιδώματα γέφυρας.

Το τραγικό αυτό γεγονός στην πόλη Νάσβιλ του Τενεσί (Η.Π.Α.), όπου γίνονται εντατικές έρευνες και αναζητείται ο δράστης. Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο αποκόλλησης του κομματιού από τη γέφυρα, όμως εν τέλει ταίριαζε με το οδόστρωμα. Μάλιστα ο πολύ άτυχος οδηγός του GT-R κατευθυνόταν προς το εργοστάσιο της Nissan στη Σμύρνη του Τενεσί, όταν στις 4:54 περίπου τα ξημερώματα έγινε το συμβάν.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το φθηνότερο ντίζελ στην Ελλάδα;

Get it on Google Play Download on the App Store