Αποκαΐδια από Ferrari βρήκαν αγοραστή!

Στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων συνήθως ο αγοραστής ψάχνει να βρει το ιδανικό αυτοκίνητο χωρίς φθορές, προβλήματα και γενικά να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ασχέτως την ηλικία του μοντέλου και τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Ωστόσο όταν πρόκειται για πολύ ακριβά μοντέλα, ακόμα και όταν είναι τρακαρισμένα πωλούνται για αρκετά χρήματα, εφόσον μπορούν να επισκευαστούν.

Δείτε ακόμη: Πως μια Ferrari 488 για σκραπ έγινε καινούρια! (+video)

Θα πιστεύατε όμως ποτέ ότι μπορεί να βρεθεί αγοραστής για αυτά τα καμένα απομεινάρια από μια Ferrari F355 F1 Spider του 1999; Και όμως ότι βλέπετε από τις φωτογραφίες πωλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή των 350 δολαρίων (315 ευρώ).

Ο σκουριασμένος και καμένος σκελετός της F355 δεν έχει κάποιο μέρος που να έχει σωθεί από την πυρκαγιά έστω και για λίγο, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως… σουβενίρ. Στην αγγελία δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τον λόγο που κάηκε το αυτοκίνητο ή πόσα χιλιόμετρα είχε, αλλά μάλλον δεν θα είχε και κάποια σημασία. Πάντως ο νέος κάτοχος αυτής της… Ferrari θα λέει ότι έχει μια Ferrari στο γκαράζ του, άσχετα αν πρόκειται για μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Δείτε ακόμη: Αγόρασε Ferrari και δεν είχε ευρώ πάνω του!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ferrari F355 F1 Spider διέθετε 3.4 λτ. V8 κινητήρα ισχύος 381 ίππων και 363 Nm ροπής, ο οποίος προσέφερε επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δλ. και τελική ταχύτητα 295 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store