Η πιο όμορφη φορτηγατζού στον κόσμο! (+video)

Τα στερεότυπα είναι σαν τα αβγά: υπάρχουν για να σπάνε. Τι μας έρχεται στο μυαλό μόλις ακούσουμε «οδηγό φορτηγού»; Πληθωρικούς άντρες, συνήθως με αμάνικο, κατά πλειοψηφία με βαριά φωνή και ακόμα βαρύτερο λεξιλογικό πλούτο. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες τώρα και συνεχίζουμε…

Δείτε ακόμα: Αυτά τα φορτηγά σίγουρα δεν τα θέλετε στο δρόμο σας!

Η Rino Sasaki αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον πιο καλαίσθητο εκπρόσωπο της κοινότητας των φορτηγατζήδων. Η 21χρονη Γιαπωνέζα ξεκίνησε την καριέρα της ως δασκάλα χορού, με τον πατέρα της να διανέμει οπωροκηπευτικά καθημερινώς. Η Sasaki συντρόφευε τον πατέρα της σε πολλά από τα δρομολόγια, εμποτιζόμενη αργά και σταθερά στην καθημερινότητα της οδήγησης βαρέων οχημάτων. Ένα πρόβλημα υγείας προ 7ετίας, ωστόσο, ανάγκασε την 14χρονη τότε Rino να συνοδεύει τον πατέρα της στη δουλειά, καθώς χρειαζόταν διαρκή επίβλεψη. Με το που έγινε 18 ετών, έδωσε εξετάσεις για δίπλωμα φορτηγού και το πήρε με την μία, αναλαμβάνοντας η ίδια σταδιακά τα καθήκοντα του μπαμπά.

Διαβάστε επίσης: Οι μεταφορές αποκτούν στυλ με την Alfa Romeo!

Σήμερα στα 21 της, η Rino «γράφει» κοντά στις 200.000 χιλιόμετρα ετησίως πίσω από το τιμόνι του περλέ Volvo, ούσα μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες σε Facebook και Instagram καθώς φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει τους φίλους και ακολούθους της για τα τεκταινόμενα. Παρότι μικρή στο δέμας, η νεαρή οδηγός πραγματοποιεί η ίδια τους περισσότερους ελέγχους στο μεγάλο όχημα, ενώ δεν λέει «όχι» ακόμα και σε μικροεπισκευές. Κορίτσι για σπίτι, αν μη τι άλλο.

Get it on Google Play Download on the App Store