Αυτό είναι το ακριβότερο Isuzu D-Max (+video)

Η Isuzu σε συνεργασία με την Arctic Trucks παρουσίασε το νέο της καμάρι που δεν είναι άλλο από το D-Max AT35 Stealth. Πρόκειται για μία έκδοση φορτωμένη με καλούδια, η οποία είναι εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής, αφού θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Isuzu D-MAX 1.9 λτ. 164 PS

Όλα τα αυτοκίνητα θα έχουν μαύρο χρώμα και λεπτομέρειες σε μαύρο ματ, ενώ κάτω από το καπό τους θα έχουν τον πετρελαιοκινητήρα 1.9 λίτρων. Αυτός αποδίδει 164 ίππους και 360 Nm ροπής και πληροί τις προδιαγραφές Euro 6b. Το μόνο δικαίωμα επιλογής που έχει ο υποψήφιος αγοραστής της ειδικής αυτής έκδοσης του Isuzu D-Max είναι το κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς μπορεί να διαλέξει είτε αυτόματο πεντάρι, είτε 6άρι χειροκίνητο.

Όσον αφορά στα επιμέρους χαρακτηριστικά του Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35, σε αυτά συγκαταλέγονται τα αμορτισέρ της Fox Performance, οι προβολείς xenon, τα διακοσμητικά χρωμίου και τα LED φώτα πίσω. Φυσικά υπάρχουν ειδικά σήματα και αριθμημένη πλακέτα στο εσωτερικό του, νέες δερμάτινες επενδύσεις στο σαλόνι, οθόνη αφής 9 ιντσών, σκαλοπάτια, λασπωτήρες, ζάντες ειδικού σχεδιασμού 17 ιντσών σε μαύρο χρώμα, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μπάρα οροφής με LED και κάμερα οπισθοπορείας.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμο το νέο Isuzu D-MAX Hi-Lander

Η τιμή του στην Αγγλία όπου και θα διατεθεί αποκλειστικά είναι 44.000 λίρες (προ φόρων) δηλαδή περίπου 50.000 ευρώ (χωρίς το Φ.Π.Α. θυμίζουμε).

Get it on Google Play Download on the App Store