Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Hyundai i20!

H Hyundai μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το εσωτερικό της νέας γενιάς του i20, το οποίο ξεχωρίζει με την τεχνολογία που ενσωματώνει.

Προ ημερών η κορεάτικη φίρμα μας παρουσίασε με κάθε επισημότητα την νέα γενιά του μικρού μοντέλου της, αλλά δεν είχε δώσει το παραμικρό στοιχείο για την καμπίνα του.

Δείτε ακόμα: Ολοκαίνουργιο και υβριδικό Hyundai i20

Η καμπίνα του ολοκαίνουργιου i20 αναμένεται να ξεχωρίζει τόσο χάρη στην ποιότητα των υλικών που θα την απαρτίζουν, όσο και με την τεχνολογία που θα ενσωματώνει. Ο σχεδιασμός σύμφωνα με τους ιθύνοντες της μάρκας προσφέρει άνεση, ευρυχωρία και πρακτικότητα. Ξεχωρίζουν οι δυο ψηφιακές οθόνες (για τον πίνακα οργάνων και για το χειρισμό του infotainment), οι οποίες δίνουν την απαραίτητη τεχνολογική… τόνωση στο i20. Πίσω από το τιμόνι η οθόνη των 10,25 ιντσών προσφέρει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση στον οδηγό. Μάλιστα ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης, αυτή αλλάζει χρώματα: Μπλε για το προφίλ Normal, πράσινο για το Eco και πορτοκαλί για το Sport! Στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας υπάρχει η οθόνη αφής του συστήματος infotainment κι αυτή με διάσταση 10,25 ιντσών. Το infotainment θα ενσωματώνει νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, που ποτέ ξανά δεν έχουν εφαρμοστεί στο i20, συμπεριλαμβανομένης της Hyundai Bluelink Telematics.

Διαβάστε επίσης: Προ των πυλών Hyundai i20 N με 200+ ίππους!

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Hyundai LIVE, οι οποίες προσφέρουν δεδομένα κυκλοφορίας και καιρού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με κοντινούς σταθμούς ανεφοδιασμού, απεικονίζοντας μάλιστα και τις τιμές των καυσίμων, καθώς και χώρους στάθμευσης. Επιπλέον υπακούει στις φωνητικές εντολές, ενώ χάρη στο Bluelink προσφέρονται οι υπηρεσίες Find My Car, κλείδωμα/ξεκλείδωμα εξ’ αποστάσεως, πληροφορίες σχετικά με το πόσες φορές ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, αλλά και ενημέρωση για τα διαστήματα συντήρησης. Apple CarPlay και Android Auto δεν θα μπορούσαν να λείπουν, όπως και η ασύρματη φόρτιση κινητού, ενώ προαιρετικά διατίθεται ηχοσύστημα της Bose με 8 ηχεία. Το νέο Hyundai i20 θα μας συστηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα.

Get it on Google Play Download on the App Store