Αυτό είναι το VW Passat facelift

Η ανανεωμένη έκδοση του VW Passat αναμένεται να αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, τον Σεπτέμβριο, ωστόσο φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Κίνα μας δίνουν μια πολύ καλή ιδέα για το πώς πρόκειται να είναι.

Δείτε ακόμα: VW Passat με 7 διαφορετικά κιτ αναβάθμισης ισχύος έως 336hp!

Για τους Κινέζους το Passat είναι η πιο δημοφιλής επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών, καθώς κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας Shangai-Volkswagen. Από εκεί διέρρευσαν και οι φωτογραφίες, που απεικονίζουν τις μικρές αλλαγές στην εμφάνιση σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφορεί σήμερα. Η πιο σημαντική εντοπίζεται στην μάσκα, η οποία υιοθετεί το αμβλυγώνιο μοτίβο του Arteon και προσδίδει δυναμισμό, κάνοντας παράλληλα πιο φαρδύ το ίχνος του Passat στον δρόμο.

Πίσω υπάρχει μια ανεπαίσθητη αλλαγή στα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων, ενώ και το σήμα «Passat» έχει μεταφερθεί με μεγαλύτερη γραμματοσειρά ανάμεσα στα φανάρια, αντί για χαμηλά στην πόρτα του πορτμπαγκάζ. Για το εσωτερικό, προς το παρόν, δεν έχουμε εικόνα, όμως πέρα από κάποιες διαφοροποιήσεις στους χρωματισμούς των επενδύσεων, οι μεγάλες αλλαγές -με επιρροές από το ολοκαίνουργιο Touareg– θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την παρουσίαση της εντελώς νέας γενιάς, πιθανότατα στα μέσα του 2020.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα μοιάζει το νέο VW Golf

Περιορισμένες αναμένονται και οι διαφοροποιήσεις στα κινητήρια σύνολα. Ο 1.5 TSI θα συνεχίσει να ηγείται των βενζινοκινητήρων, ενώ ο 2.0 TDI θα κάνει το ίδιο με τα πετρελαιοκίνητα μοτέρ.

Get it on Google Play Download on the App Store