Χαμός σε δημοπρασία για αυτό το VW

Το Volkswagen Delux ’23-Window (παράθυρα) είναι ένα μία εξαιρετικά σπάνια έκδοση του Microbus της γερμανικής μάρκας, η οποία παρουσιάστηκε προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όσων ήθελαν να κάνουν εκδρομικά χιλιόμετρα με αυτό. Η σπανιότητα του συγκεκριμένου μοντέλου έγκειται στο γεγονός πως έχει μαλακή, ανοιγόμενη οροφή και συνολικά 23 παράθυρα όπως φανερώνει και η ονομασία του!

Δείτε ακόμη: Τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα σε τροχαίο με αυτόνομο όχημα;

Στοιχεία που το καθιστούν ιδιαίτερο και του χαρίζουν μια ευήλια και ευάερη καμπίνα, ότι πρέπει για να διανύσεις μέσα της πολλά χιλιόμετρα. Μάλιστα, στην έκδοση Samba έχει να επιδείξει και διχρωμία σε λευκό και κόκκινο χρώμα.

Κάτω από το αμάξωμά του έχει ένα μοτέρ 1.6 λτ. ενώ όλο το αυτοκίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει διανύσει μόλις 1.700 χλμ. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες είναι σε άψογη κατάσταση, ενώ πωλήθηκε πριν λίγες ημέρες σε δημοπρασία του οίκου RM Sotheby’s στην οποία μετά από μεγάλη μάχη, άλλαξε τελικά ιδιοκτήτη στην τιμή των 100.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η πιο άκυρη συλλογή αυτοκινήτων στον κόσμο κρύβει συναίσθημα…

Ο οίκος RM Sotheby’s αναφέρει πως πρόκειται για μοντέλο του 1961, το οποίο έχει όλα τα χαρτιά του και πιστοποιητικό γνησιότητας από την ίδια την Volkswagen, ενώ ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, το είχε αποκτήσει σε κλειστή δημοπρασία και το ανακαίνισε ολοκληρωτικά.

Get it on Google Play Download on the App Store