Δεν άνοιγε η Ferrari του Νεϊμάρ λόγω ψύχους (+video)

Μπορεί εδώ ο καιρός να προσφέρεται για φρασεολογία και ανέκδοτα του στυλ «85 Αυγούστου», όμως στα βόρεια της Ευρώπης το κρύο έχει αρχίσει να σοβαρεύει. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (μέρα μεσημέρι), το θερμόμετρο στην Γαλλία δείχνει 11 βαθμούς Κελσίου και η υγρασία βρίσκεται στο 93%. Τα βράδια η κατάσταση ζορίζει ακόμα περισσότερο, με το 0 να αποτελεί κοινό τόπο. Κάτι που βίωσε ο Νεϊμάρ, κυριολεκτικά στο πετσί του.

Δείτε ακόμα: Η Ferrari ετοιμάζει μηνύσεις για φωτογραφίες στο Instagram!

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο σπίτι του τερματοφύλακα της ομάδας, Κέβιν Τραπ, ο οποίος τους έκανε το τραπέζι. Ως Γερμανός, ο πορτιέρε των πρωταθλητών Γαλλίας είναι μαθημένος στο ψύχος. Το ακριβώς αντίθετο από τον Νεϊμάρ, δηλαδή, αλλά και την Ferrari GTC4 Lusso του από ό,τι φάνηκε.

Η κλειδαριά του ιταλικού υπεραυτοκινήτου «κόλλησε» εξαιτίας της παγωνιάς, αφήνοντας τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να «κοκαλώνει». Ο ίδιος βέβαια κάπου παρεξήγησε την κατάσταση, θεωρώντας πως έφταιγε το κλειδί και η λειτουργία του τηλεχειρισμού, αντί του μηχανισμού της κλειδαριάς. Έτσι, αντί να ρίξει λίγο ζεστό (όχι καυτό) νερό στην πόρτα, άρχισε να τρίβει το κλειδί -το οποίο είχε μαζί του στο σπίτι, άρα μόνο παγωμένο δεν ήταν- προκειμένου να το ζεστάνει! Την εξέλιξη δεν την γνωρίζουμε, καθώς στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί το video, ο Νεϊμάρ δεν καταφέρνει να ανοίξει το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης: «Αερανάρτηση» με μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου! (+video)

Να αναφέρουμε εδώ πως ο μπαλαδόρος από το Mogi das Cruzes, είναι μεγάλος φαν των τετράτροχων υπάρξεων από το Μαρανέλο. Εκτός από την GTC4 Lusso, έχει στην κατοχή του μια LaFerrari ενώ παλιότερα οδηγούσε μια F12tdf, μια California και μια 458 Italia, την οποία έβγαλε ολική προ 2ετίας.

https://twitter.com/i/status/1186495423885828096

Get it on Google Play Download on the App Store