Δύτης βρήκε 10 αυτοκίνητα και 2 μοτοσυκλέτες στο βυθό!

H θάλασσα κρύβει πολλά κάτω από την επιφάνειά της, όπου τα περισσότερα εξ αυτών έχουν μείνει στο βυθό για χρόνια ολόκληρα. Αυτή η ιδέα γοήτευσε έναν δύτη, ο οποίος το έβαλε σκοπό να ανακαλύψει πολλούς χαμένους θησαυρούς που υπάρχουν στα βάθη της θάλασσας.

Ο Jake (το όνομα του δύτη της ιστορίας μας) και η παρέα του ξεκίνησαν από τη θάλασσα της Florida και πιο συγκεκριμένα να βουτήξουν κάτω από μια πολυσύχναστη γέφυρα.

Δείτε ακόμα: Παρατημένο Lada Niva σαπίζει στη θάλασσα

Ο δύτης φόρεσε τον καταδυτικό του εξοπλισμό και ξεκίνησε την εξερεύνηση η οποία είχε μεγάλο ενδιαφέρον, μιας κι ο Jake εντόπισε 10 βυθισμένα αυτοκίνητα και δυο μοτοσυκλέτες! Βέβαια το θαλασσινό νερό καταστρέφει πολύ γρήγορα τα μέταλλα των οχημάτων, με αποτέλεσμα ο Jake να μην βρει ολόκληρα τα μοντέλα, αλλά τα κουφάρια τους. Με την καταστροφή των αυτοκινήτων να είναι αρκετά εκτεταμένη, προφανώς και τα βυθισμένα αυτοκίνητα ήταν πολύ καιρό «παρκαρισμένα» στο βάθος που βρέθηκαν. Το πως βρέθηκαν εκεί είναι το μεγάλο ερώτημα! Τα συγκεκριμένα ναυάγια σύμφωνα με τον Jake, αποκλείεται να είναι απόρροια ατυχήματος, μιας και δεν βρέθηκε κανένα πτώμα, ενώ αν κάποιος είχε καταφέρει να διαφύγει πριν βυθιστεί το όχημα του, τότε οι αρμόδιες αρχές θα είχαν φροντίσει να το ανασύρουν.

Διαβάστε επίσης: Πήγε να τραβήξει βάρκα κι έριξε το αμάξι στη θάλασσα!

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ότι βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας χρησιμοποιήθηκε για εγκληματικές ενέργειες και πετάχτηκε εκεί για να σβήσουν οι δράστες τα ίχνη τους. Πάντως όπως ανέφερε η ομάδα των δυτών, πέρα από τα 10 αυτοκίνητα και τις 2 μοτοσυκλέτες υπάρχουν κι αρκετά σκουπίδια για τα οποία σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να οργανώσουν έναν υποβρύχιο καθαρισμό για να απομακρύνουν ένα μεγάλο μέρος της ρύπανσης.

Get it on Google Play Download on the App Store