Έδωσε εξετάσεις με supercar 1.500 ίππων (+video)

Υπάρχει το κλασικό ρητό «όπου φτωχός και η μοίρα του». Ένα motto που μπορεί να εφαρμοστεί και να βρει ανταπόκριση σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας. Οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

Δείτε ακόμα: Με αυτό το Nissan Navara βλέπεις αστεράκια… (+video)

Τη στιγμή, λοιπόν, που εδώ οι νέοι οδηγοί μαθαίνουν οδήγηση και εξετάζονται επί αυτής (με όλα τα γνωστά και χρόνια παρελκόμενα) πάνω σε Toyota Yaris, Nissan Micra και λοιπά αυτοκίνητα της μικρής και σουπερμίνι κατηγορίας, στο εξωτερικό (και συγκεκριμένα τις Η.Π.Α.) ο υποψήφιος εξετάζεται στο αυτοκίνητό του. Μια διαδικασία που φέρνει πιο κοντά τον εξεταστή στην πραγματική αντίληψη του επίδοξου οδηγού, καθώς τον παρατηρεί να κινείται με το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί από εδώ και στο εξής καθημερινά (εφόσον περάσει με επιτυχία το τεστ). Σε αντίθεση με εμάς, όπου μπορεί κάποιος να έχει μάθει άριστα σε ένα Yaris και την επόμενη μέρα να χρειαστεί να οδηγήσει το Avensis του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ ταχύτητας 402,5 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο!

Ένα τέτοιο παράδειγμα, λοιπόν, στο πολύ πιο πλούσιο είναι και ο 17χρονος που θα παρακαλουθήσουμε παρακάτω. Ο οποίος πήρε μια Bugatti Chiron από το γκαράζ του πατέρα του και πήγε να δώσει για δίπλωμα. Όλως περιέργως ο εξεταστής φάνηκε ατάραχος, επιτελώντας την υπηρεσία του απερίσπαστος. Φανταστείτε το ίδιο σκηνικό με Έλληνες εξεταστές…

Get it on Google Play Download on the App Store