Εγκαταλελειμμένη έκθεση Subaru απέκτησε νέα αυτοκίνητα! (+video)

Ενδεχομένως να μη θυμάστε την αντιπροσωπεία-«φάντασμα» της Subaru στη Μάλτα, με τις διάφορες εκδόσεις Impreza, τα Justy και το XT να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τα «φαντάσματα», λοιπόν, αποδείχθηκαν ζωηρά καθώς ο χώρος απέκτησε νέες προσθήκες!

Δείτε ακόμα: Τι προκαλεί τον επικό ήχο των Subaru; (+video)

Το «νέες» βέβαια είναι πέρα για πέρα μεταφορικό, καθότι τα αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν μυστηριωδώς είναι ένα Audi 80 προ facelift (χρονολογίας μεταξύ 1986-1992) και ένα κόκκινο VW Beetle, από το οποίο λείπουν κάποια κομμάτια του αμαξώματος.

Διαβάστε επίσης: Subaru Impreza 22B vs Mitsubishi Evo 6 TME: Συνάντηση γιγάντων (+video)

Για το XT συγκεκριμένα, που είναι και το χαμένο «διαμάντι» της έκθεσης (και της αυτοκίνησης, γενικότερα), μιλάμε για ένα από τα πιο σπάνια ιαπωνικά μοντέλα, ξεχωρίζοντας για το έντονα αεροδυναμικό του σχήμα, την πνευματική του ανάρτηση (προαιρετικά) και τον 1.800άρη τούρμπο boxer των 112 ίππων (136 για την Ευρώπη) στις 4.800 σ.α.λ. και των 194 Nm στις 2.800 σ.α.λ. (υπήρχε και ατμοσφαιρικός εξακύλινδρος 2.7, 150 ίππων) και φυσικά την τετρακίνηση. Η έκδοση με τους 112 ίππους και το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο, επιτάχυνε στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 9,5 δλ. και έφτανε μέχρι τα 195 χλμ./ώρα τελικής (8,7 δλ. και 210 χλμ./ώρα τα αντίστοιχα νούμερα για το εξακύλινδρο).

Get it on Google Play Download on the App Store