Ένα εσωτερικό για το Nissan GT-R… μούρλια!

Το έργο τέχνης που βλέπετε, είναι δημιουργία του Πολωνικού βελτιωτικού οίκου Carlex και ξεχωρίζει από τον black & red χρωματισμό του, αλλά και από το δέρμα πολυτελείας που έχει ντυθεί όλη η καμπίνα!

Μπορεί ο Godzilla να μας ήρθε ανανεωμένος το 2017, με αυξημένη δύναμη, βελτιωμένη εμφάνιση (οκ στα σημεία!) και μπόλικη δερμάτινη επένδυση Nappa, αλλά όλα αυτά δεν ικανοποιούσαν τους σχεδιαστές του οίκου Carlex.

Δείτε ακόμη: Nissan GT-R Litchfield κοντράρεται με Honda NSX

Για αυτό αποφάσισαν να αναλάβουν δράση, κατακλύζοντας την καμπίνα με δυο τύπους δέρματος, Nappa και Alcantara, συνδυασμός που έχει βρει εφαρμογή παντού: καθίσματα, τιμόνι, κεντρική κονσόλα, όπου εκεί έχει τοποθετηθεί και ανθρακόνημα. Επιπρόσθετα με δέρμα Nappa κι Alcantara έχει ντυθεί ο κεντρικός καθρέπτης, αλλά κι ο χώρος αποσκευών, ενώ προσφέρουν στους ιδιοκτήτες που θα προβούν σε αυτή τη μετατροπή και μια δερμάτινηcarbon τσάντα.

Μηχανικές μετατροπές δεν έχουν γίνει προς το παρόν στο συγκεκριμένο μοντέλο, έτσι ο τυχερός κάτοχος πέρα από το υπερ-πολυτελές εσωτερικό, απολαμβάνει και 570 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store