Ένα και μοναδικό Tesla Model S στη Γενεύη;

Όχι, δεν έπιασαν οι τσιγκουνιές τον Elon Musk, απλά το μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα και μοναδικό δημιούργημα της ολλανδικής εταιρείας RemetzCar, το οποίο θα παρουσιάσει στη μεγάλη έκθεση.

Την Shooting Brake έκδοση του Tesla, οραματίστηκε ο Floris de Raadt, ο οποίος λατρεύει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κι όπως φαίνεται και τα Shooting Brake αμαξώματα.

Δείτε ακόμη:

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να παραχθεί μόλις μια μονάδα του συγκεκριμένου μοντέλου, αλλά εν συνεχεία τα πλάνα άλλαξαν και η RemetzCar αποφάσισε να κατασκευάσει επιπλέον 20 αυτοκίνητα, για άλλους αγοραστές που ενθουσιάστηκαν με το project. Όμως η εταιρεία «πάγωσε» τη λειτουργία της και το μοντέλο που ανήκει στον κ. de Raadt είναι το μοναδικό που υπάρχει μιας και τα υπόλοιπα 20 δεν τσούλησαν ποτέ στη γραμμή παραγωγής!

Διαβάστε επίσης:

Οι τέσσερις πόρτες και το όμορφο τελείωμα του πίσω μέρους ενισχύουν το χαρακτηρισμό shooting brake, με τον γενικότερο σχεδιασμό να είναι ιδιαίτερα θελκτικός. Σαφώς και οι ιθύνοντες του project δεν ανέφεραν λεπτομέρειες γύρω από τη κατασκευή του shooting brake αμαξώματος, αλλά προφανώς το κόστος θα εκτοξεύτηκε. Λέτε ο αγαπητός και δαιμόνιος Elon, που θα το δει στη Γενεύη να το φέρει σε λίγο καιρό και στην παραγωγή;

Get it on Google Play Download on the App Store