Επίσημο σκίτσο της Mercedes GLE και κατασκοπευτική εικόνα

Όπως σας ενημερώσαμε και εχθές η Mercedes έχει έτοιμη τη νέα GLE και η επίσημη παρουσίασή της πλησιάζει. Για αυτό το λόγο μας βομβαρδίζει διαρκώς με νέα δεδομένα με σκοπό να εξάψει την περιέργειά μας για το νέο της SUV.

Δείτε ακόμη: Ρεκόρ ταχύτητας 402,5 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο!

Πρώτα ήταν το video από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, στο οποίο η GLE μας έπαιζε τα φώτα, τώρα είναι το σκίτσο της, το οποίο σίγουρα είναι πιο αποκαλυπτικό όσον αφορά στην εμφάνισή της, δεν παύει όμως να είναι σκίτσο… Αυτό σημαίνει πως μας δίνει μια καλή εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε σχεδιαστικά, σίγουρα όμως θα απέχει ως ένα βαθμό από την πραγματικότητα.

Όπως φαίνεται λοιπόν σε αυτό το πρώτο σκίτσο, το αυτοκίνητο θα έχει όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά των νέων Mercedes, όπως η μεγάλη μάσκα με τις δύο γρίλιες και το σήμα να στο κέντρο της, τα φώτα LED εμπρός, το «μυώδες» καπό και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στο κάτω άκρο του προφυλακτήρα.

Στο σκίτσο δεσπόζουν και οι τεραστίων διαστάσεων ζάντες αλουμινίου, που υπογραμμίζουν το προφίλ του αυτοκινήτου, το οποίο κυριαρχείται από πιο κυρτές επιφάνειες, με τις χρωμιωμένες ράγες οροφής να ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Θαυμάστε τη ρώσικη Rolls-Royce σε όλο της το μεγαλείο (+video)

Εμείς βέβαια έχουμε πιο πάνω και μία εικόνα του αυτοκινήτου χωρίς καμουφλάζ, όπως πιάστηκε από τον κατασκοπευτικό φακό, στο οποίο φαίνεται πως πραγματικά θα είναι. Σε αυτή την εικόνα παρατηρούμε αλλαγές στη μάσκα, αλλά και στον σχεδιασμό των φώτων τα οποία πάντως είναι καλυμμένα με προστατευτική μεμβράνη.

Get it on Google Play Download on the App Store