Έρχεται στις 23 Οκτωβρίου το νέο ηλεκτρικό Mazda

Στην έκθεση του Τόκιο η Mazda θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι σχεδιαστικά θα είναι ένα coupe crossover.

Η Mazda συνεχίζει να ιντριγκάρει τη φαντασία του κοινού, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέο ηλεκτρικού μοντέλου της, δίνοντας λίγο, λίγο τις λεπτομέρειες για αυτό!

Δείτε ακόμα: Mazda 3 TCR: Με αγωνιστική περιβολή και 350 ίππους!

Σύμφωνα με αυτό το πλάνο marketing λοιπόν, η ιαπωνική μάρκα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο ηλεκτρικό crossover της. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, ωστόσο από τα πλάνα του βίντεο αποκαλύπτεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα crossover αμάξωμα με μία ελαφρά κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή. Η Mazda αναφέρει ότι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα βασίζεται σε μια εξελιγμένη μορφή της σχεδιαστικής γλώσσας «Kodo» συμβαδίζοντας στο ίδιο πνεύμα με το Mazda3 της τελευταίας γενιάς. Λοιπές τεχνικές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο μια έντονη φημολογία, πως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα εξοπλίζεται με μια μπαταρία 35,5 kWh, η οποία θα προσφέρει αυτονομία περίπου 250 χλμ.

Διαβάστε επίσης: Νέα πατέντα της Mazda «φωτογραφίζει» το RX-9

Υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση σε λίγες μέρες, αλλά και μέχρι το 2020, μιας και τότε αναμένεται η κυκλοφορία του ηλεκτρικού Mazda στις αγορές της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και της Κίνας.

 

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store