Αυτό είναι το νέο Lada Niva!

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία μάλλον! To AutoVaz Group, η κατασκευάστρια εταιρεία των LADA, κατέθεσε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου, το οποίο θα είναι 4κινητο και θα έχει πολλές επιρροές από το concept Vision.

Το Vision, το οποίο το είδαμε στην έκθεση της Μόσχας, αποτέλεσε την έμπνευση των σχεδιαστών για το νέο μοντέλο, το οποίο ξεχωρίζει με την εμφατική του εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: To Lada Vesta Sport πάει «κομμάτια» σε πίστα F1! (+video)

Όπως δήλωσε κι ο πρόεδρος της AutoVAZ, Nicolas Mohr, είναι εξαιρετικά πιθανό το νέο 4κινητο μοντέλο του Ρώσου κατασκευαστή να το δούμε στην αγορά εντός 2 ετών. «Ετοιμάζουμε δύο μεγάλα λανσαρίσματα το 2021 – 2022, ένα εκ των οποίων θα ενισχύσει την γκάμα των μοντέλων μας, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικές off – road ικανότητες. Το υπάρχον μοντέλο είναι πολύ καλό όσον αφορά τις επιδόσεις εκτός δρόμου και είναι αγαπημένο σε ορισμένες αγορές ανά τον κόσμο. Ίσως να το διατηρήσουμε παράλληλα με το νέο μοντέλο, αλλά να το εξοπλίσουμε με νέο κι αποδοτικότερο κινητήρα».

Διαβάστε επίσης: Να γιατί σήμερα ο κόσμος αγοράζει Lada

Κατά την παρουσίαση του LADA 4×4 Vision, που όπως αναφέραμε πραγματοποιήθηκε το περασμένο έτος στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, εκπρόσωποι της LADA δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε σε μια νέα πλατφόρμα με μήκος 4,2 μέτρα. Βάση αυτού λοιπόν, οι συνολικές διαστάσεις του μοντέλου θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από το hatchback LADA XRay. Για το πώς θα είναι στην πραγματικότητα το νέο μοντέλο, θα χρειαστεί να κάνουμε λίγο υπομονή, μέχρι να αρχίσουν να δημοσιεύονται περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό!

Get it on Google Play Download on the App Store