Έτσι δοκιμάζει τα off-road η Mercedes

Το Mercedes Offroad Experience είναι ένα μοναδικό event το οποίο διοργανώνεται από τη γερμανική μάρκα προκειμένου να επιδείξει τις εκτός δρόμου ικανότητες των αυτοκινήτων της. Το μέρος στο οποίο λαμβάνει χώρα είναι το Κίτσμπουελ της Αυστρίας και μεταξύ άλλων σκοπός του είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εκτός δρόμου εμπειρία.

Δείτε ακόμη: Ποιο ήταν το πρώτο SUV του 1950; (+video)

Το φετινό Mercedes Offroad Experience αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες και  η Mercedes ανέβασε στο κανάλι της ένα video από το οποίο μπορούμε να πάρουμε μία γεύση σχετικά με το τι συμβαίνει στο κέντρο δοκίμων της στις Αυστριακές Άλπεις. Όπως αναφέρει και η ίδια, στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες με συνολικό μήκος έξι χιλιόμετρα, θα συναντήσει κανείς ανωφέρειες και κατωφέρειες με κλίση έως και 90%, περιοχή με πλευρική κλίση 40% και υδάτινα εμπόδια ύψους μισού μέτρου.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Dacia Duster έγινε… τανκ (+video)

Στη συγκεκριμένη πίστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να οδηγήσουν τις Mercedes G-Class και X-Class, ενώ αν ενδιαφέρεστε να πάρετε και εσείς μέρος, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να δηλώσετε συμμετοχή για του χρόνου.

Get it on Google Play Download on the App Store