Έτσι θα κάνεις το αυτοκίνητό σου αμφίβιο (+video)

Πολλές φορές έχουμε δει από διάφορες εταιρείες προσπάθειες να κατασκευάσουν ένα αμφίβιο αυτοκίνητο άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Παρόλα αυτά, οι συντελεστές του καναλιού mastermilo82 τους εκθέτουν όλους καθώς μετέτρεψαν απλά και οικονομικά ένα Renault 5 σε αμφίβιο.

Δείτε ακόμη: Ξέρεις να οδηγείς σε αυτοκινητόδρομο; (+video)

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί πιο κάτω, η ομάδα του mastermilo82 πήρε το αυτοκίνητο και αφού πρώτα του αφαίρεσε τα πάντα από την καμπίνα του άρχισε τη μόνωση με ειδικό αφρό. Έπειτα, έκοψε την οροφή για να μπορούν να μπουν μέσα, αφού οι πόρτες ήταν κολλημένες.

Στην συνέχεια πρόσθεσαν ηλεκτρική αντλία νερού, για την αποστράγγιση υδάτων από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ για να επιπλέει το αυτοκίνητο κόλλησαν πλευρικά στο αμάξωμά του και εμπρός, άδεια κουτιά από χυμούς!

Την κίνηση του Renault 5 εντός του νερού ανέλαβε μία εξωλέμβια. Και κάπως έτσι το αμφίβιο αυτοκίνητο είναι γεγονός και μπορεί πλέον να ταξιδέψει (λέμε τώρα) στις θάλασσες!

Διαβάστε επίσης: BMW M2 Competition M Performance έτοιμη για πίστα

Ακόμη και αν δεν ταξιδέψεις όμως στις θάλασσες της Ελλάδας με αυτό, σκέψου πως ίσως είναι η ιδανική λύση η παραπάνω και μάλιστα… made in Germany, για να κάνεις και εσύ το παλιό σου αυτοκίνητο αμφίβιο και να κυκλοφορείς στους πλημμυρισμένους δρόμους της χώρας μας…

Get it on Google Play Download on the App Store