Έτσι θα ονομάζονται τα νέα SUV της VW

Η γερμανική εταιρεία κατοχύρωσε τρεις νέες ονομασίες για μελλοντικά SUV μοντέλα κατά πάσα πιθανότητα, που θα δούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα ονόματα αυτών: T-Sport, T-Coupe και T-Go!

Δείτε ακόμα: Το νέο VW Golf πάει σβηστό για σχεδόν 4 λεπτά (+video)

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές, η κατηγορία των SUV είναι αυτή που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά αυτή που είναι στυλοβάτης των αυτοκινητοβιομηχανιών, μιας και οι πωλήσεις είναι συνεχώς ανοδικές.

Η VW ήδη έχει ανακοινώσει πως μέσα στην επόμενη χρονιά, αναμένεται να παρουσιάσει 34 νέα μοντέλα, εκ των οποίων τα 12 θα είναι SUV, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα της στην εν λόγω κατηγορία. Τα νέα μοντέλα θα έρθουν να πλαισιώσουν τα T-Cross και T-Roc στα μικρά SUV, το Tiguan και Tiguan Allspace στα μικρομεσαία και το Touareg στη μεγάλη και πολυτελή κατηγορία. Οι νέες ονομασίες κατοχυρώθηκαν από τη μάρκα στο γερμανικό γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας και πατεντών, χωρίς όμως να ανήκουν προς το παρόν σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα, αν και η φημολογία είναι έντονη πως θα ενταχθούν στη μικρή κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Νέο VW Tiguan Allspace 1.5 TSI 150 PS DSG7

Ξεκινώντας με το T-Coupe, θα είναι ένα σπορτίφ μοντέλο, με κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος, θυμίζοντας έντονα το φρέσκο Audi Q3 Sportback. Ενδιαφέρουσα φαίνεται και η περίπτωση του Τ-Sport, το οποίο αναμένεται να κατασκευάζεται στη  Βραζιλία, έχοντας όμως μια παγκόσμια εμπορική παρουσία! Τέλος, το T-Go θα είναι ένα νέο αυτοκίνητο πόλης με crossover αμάξωμα. Μια ιδέα για το πως μπορεί να μοιάζουν σχεδιαστικά βλέπουμε μέσω των σκίτσων του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva. Βλέπετε η πλατφόρμα MQB αποτελεί την καλύτερη βάση ώστε οι μηχανικοί και σχεδιαστές να δημιουργήσουν ότι τραβάει η ψυχή τους.

Get it on Google Play Download on the App Store