Οδηγός έξυσε το πρόσωπο του και έφαγε πρόστιμο!

Ο άτυχος οδηγός ονόματι, Liu από την ανατολική επαρχία Shandong της Κίνας, έλαβε μια ειδοποίηση ότι του είχε επιβληθεί πρόστιμο γιατί μιλούσε στο κινητό του. Ποιο είναι το πρόβλημα θα πείτε, αφού η χρήση κινητού κατά την οδήγηση διώκεται. Σύμφωνοι, αρκεί να μιλάς στο τηλέφωνο!

Δείτε ακόμη: Πρόστιμο δυσοσμίας στα λεωφορεία της Ρουμανίας!

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία και είναι αυτή που στάλθηκε στον οδηγό, ο Liu απλά ξύνει το πρόσωπο του, εκτός κι αν κρατάει κάποιας νέας τεχνολογίας κινητό, το οποίο είναι… αόρατο! Στο Liu επεβλήθη πρόστιμο 7,25 δολαρίων (50 γουάν σε τοπικό νόμισμα) καθώς και 2 πόντοι στο point system του διπλώματος του. Ο άτυχος οδηγός επικοινώνησε με τις αρχές προσπαθώντας να βρει μια λύση στο πρόβλημά του, χωρίς όμως να λυθεί. Έτσι έκανε ότι κάθε απογοητευμένος στις μέρες μας: Περιέγραψε το τι περνάει στα social media.

Διαβάστε επίσης: Πρόστιμο άνω των 20.000 σε ιδιοκτήτη Mercedes για βουλγάρικες πινακίδες

Κάτι που δούλεψε μιας και όταν οι αρχές ενημερώθηκαν ότι η γκάφα τους έχει γίνει viral στο διαδίκτυο έσπευσαν να ακυρώσουν το πρόστιμο του, αναφέροντας ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε αυτόματα από το σύστημα, απλά και μόνο γιατί οι κάμερες κατέγραψαν την κίνηση. Η Κίνα διαθέτει πάνω από 170 εκατομμύρια κάμερες παρακολούθησης και σχεδιάζει να εγκαταστήσει άλλα 400 εκατομμύρια μέχρι το 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store