Ferrari αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ έκανε φτερά!

Μια συλλεκτική Ferrari 288 GTO έκανε φτερά από έναν δαιμόνιο κλέφτη που παρουσιάστηκε ως συλλέκτης, την πήρε για δοκιμή και απλά… εξαφανίστηκε. Μάλιστα η συγκεκριμένη Ferrari 288 GTO κάποτε ανήκε στον οδηγό Formula 1, Eddie Irvine, με την τιμή απόκτησής της να αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε ακόμη: LaFerrari σε καταστάσεις…WRC! (+video)

Το εξαιρετικά τραγελαφικό είναι πως ο συγκεκριμένος κλέφτης δεν σκαρφίστηκε κάποιο ιδιαίτερο κόλπο, απλά εφάρμοσε έναν απλό τρόπο! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο ληστής εμφανίστηκε στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία στο Ντίσελντορφ, αναφέροντας ότι είναι μανιώδης συλλέκτης αυτοκινήτων. Επιθυμία του ήταν να αποκτήσει την Ferrari 288 GTO του 1985 και για το λόγο αυτό με έναν πωλητή βγήκαν για ένα απλό test drive. Η δοκιμή προχωρούσε κανονικά μέχρι που ο επίδοξος αγοραστής – κλέφτης ζήτησε από τον πωλητή να την οδηγήσει κι αυτός. Ο δόλιος πωλητής τον πίστεψε, βγήκε από τo ιταλικό supercar για να αλλάξουν θέσεις και εκεί ο κλέφτης πήδηξε στη θέση του οδηγού και εξαφανίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Προ των πυλών υβριδική Ferrari 1.000 ίππων!

Σαφέστατα το να κυκλοφορείς με μια τόσο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή Ferrari, ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Κάτι που όπως δείχνει η ιστορία ο κλέφτης δεν το είχε σκεφτεί καν, μιας και συνελήφθη έπειτα από μαρτυρίες, ότι μια τέτοια κόκκινη Ferrari βρίσκεται στο γκαράζ του γείτονά τους. Η συγκεκριμένη 288 GTO έχει διανύσει μόλις 43.000 χιλιόμετρα, με την τελική της αξία όπως προαναφέραμε να εκτιμάται πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store