H επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Schumi!

Μια μέρα πριν ο θρυλικός οδηγός, Michael Schumacher συμπληρώσει τα 50 του έτη και μετά από 5 χρόνια έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που τον έχει καθηλώσει, εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς των social media του Schumacher.

Ακολουθώντας την οδό του μυστικισμού, όπως πράττουν όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη της οικογένειας του Γερμανού πιλότου, δεν γίνεται καμία αναφορά σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του. Αντιθέτως η ανακοίνωση επικεντρώνεται στην ειδική εφαρμογή για smartphones που θα είναι από αύριο διαθέσιμη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα 50στα γενέθλια του Michael μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που θα το κάνουμε μαζί. Ως δώρο για εκείνον, εσάς και εμάς, το Keep Fighting Foundation δημιούργησε ένα ψηφιακό μουσείο. Η επίσημη εφαρμογή Michael Schumacher θα είναι διαθέσιμη από αύριο, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τις επιτυχίες του Michael. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με αυτή».

Δείτε ακόμη: Στο σφυρί το πούλμαν εποχής Schumacher της Ferrari

Και συνέχισαν λέγοντας: «Ο Michael μπορεί να είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει, το ίδιο είμαστε κι εμείς! Γι’ αυτό θυμόμαστε τις επιτυχίες του με την έκθεση της Προσωπικής Συλλογής του στην Κολωνία, δημοσιεύουμε αναμνήσεις στα social media και συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του, τον ενθουσιασμό του».

Διαβάστε επίσης: Τρελά λεφτά για την Ferrari F2001 του Michael Schumacher

«Μπορείτε να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια και πως κάνουμε οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας για το γεγονός ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Michael, διατηρώντας, όπως πάντα, την ιδιωτικότητα που επιθυμούσε για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της υγείας. Την ίδια ώρα, σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2019».

https://www.facebook.com/michaelschumacherofficial/photos/a.1088800007900337/1935439713236358/?type=3&eid=ARCmPEkqsWcDYo-xySYegdCDp6DhdhswLEPGJGJ6Yr0t_KLIoLXDINWXgfqDBeoYSVz4n61CQOPHi80o&__xts__%5B0%5D=68.ARB4EBZMTY6jUfGgm8v2F-kXHXp_JZhaLredDzY7MmmHttiweV4begqJsmeSlyyGPchzp6mjpt71GFHLTJKe0cr5Gi-lgG1LgurlzAnkNVx6B3rxKRDRPLOIRZ73UyRTjzfDTLCU012a-KxdYe8Iecgwu_JhfS3uskHXWCe0kD1ZfF3-x8YzUr5KvOxZfwO1wPMlmeHoo7SPEPizkDg1JLVKXcn4cpRQloj45HpTq_nBsy4cDeawHV3E59xzsV7yjxndSYlof4JyArBIXkCtgmeMUrjVArQhWob3bUpJRagcuWz3dYp4L9o0STYoCgPZMP-fuUTWB5RzCx1ovuyj8Rt5OrKT&__tn__=EHH-R

Get it on Google Play Download on the App Store