Honda Integra Type R πουλήθηκε…κυριολεκτικά τζάμπα! (+video)

Όταν βλέπουμε αγγελίες μεταχειρισμένων που φέρουν την ταμπέλα «δωρεάν» ή «1 ευρώ», αυτομάτως το μυαλό πάει είτε σε τρολάρισμα, είτε σε απατεώνα. Το ίδιο έκαναν και 2 Αμερικανοί, όταν είδαν την αγγελία ενός Honda (Acura εκεί) Integra Type R DC2.

Δείτε ακόμα: Honda Integra Type R «γαζώνει» με 9.000 σ.α.λ. στην autobahn (+video)

Εμφανίστηκε στον πασίγνωστο ιστότοπο του είδους Craiglist, με τον πωλητή (ή δωρητή, καλύτερα) να αναφέρει πως το αυτοκίνητο έστεκε παροπλισμένο στην αυλή για 4 χρόνια, εξαιτίας αγοράς καινούργιου οικογενειακού. Είναι μοντέλο του 2000 και μέχρι το 2015, χρησιμοποιείτο καθημερινά. Είναι πλήρως εργοστασιακό, με εξαίρεση μια πολλαπλή εισαγωγής της AEM, και έχει 161.000 χιλιόμετρα. Όπως συναντάμε και σε αντίστοιχες εν Ελλάδι καταχωρήσεις, το αυτοκίνητο δεν ξεκινάει ενώ λείπουν και τα χαρτιά του. Οπότε μια τιμή ευκαιρίας, δικαιολογείται απόλυτα. Κυριολεκτικά τζάμπα, όμως; Απίστευτο για να είναι αλήθεια. Όμως στην προκειμένη -και εξωπραγματικά σπάνια- περίπτωση, είναι!

Διαβάστε επίσης: Honda Civic και Integra Type R: Η αποθέωση του VTEC! (+video)

Ο πρώτος ιδιοκτήτης όντως ήθελε να το ξεφορτωθεί, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να το πουλήσει για σκραπ. Θεώρησε καλύτερη λύση να το δώσει δωρεάν σε κάποιον ρομαντικό ενθουσιώδη, που θα αναλάμβανε να το επαναφέρει σε «μάχιμη» κατάσταση. Το Tiremeetsroad.com αποφάσισε να επωμιστεί το «φορτίο», που αποδείχτηκε πολύ λιγότερο βαρύ από όσο περίμεναν. Μόλις 2.000 δολάρια χρειάστηκαν για να ξαναβγεί στον δρόμο το Integra, με κάθε νομιμότητα και τον κόφτη υγιέστατο, στις 8.000 σ.α.λ.. Αντίτιμο που πρακτικά είναι και πάλι δωρεάν, αν αναλογιστεί κανείς πως Integra Type R DC2 σε άριστη κατάσταση έχουν πουληθεί μέχρι και για 65.000 δολάρια!

Get it on Google Play Download on the App Store