Η Lancia αναβιώνει και ετοιμάζει μικρό SUV!

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για την ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία από το Τορίνο, τη Lancia, η οποία όπως λέγεται από τα ιταλικά Μ.Μ.Ε θα αναβιώσει και δεν θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μετά την συγχώνευση των ομίλων FCA και PSA.

Δείτε ακόμη: Τι θα γίνει η Lancia με τη συγχώνευση PSA-FCA;

Εδώ και αρκετά χρόνια το μοναδικό αυτοκίνητο που παράγει η Lancia και πωλείται μόνο στην Ιταλία είναι το Ypsilon. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Ιταλοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν δυνατά την αγαπημένη τους μάρκα, αφού μαζί με το Fiat Panda είναι τα πρώτα σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Ιταλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ιταλικό Τύπο, η Lancia σύντομα θα αποκτήσει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι ένα μικρό SUV. Ενδέχεται μάλιστα να αναπτυχθεί και ένα μικρό SUV από την Alfa Romeo για να αντικαταστήσει τη MiTo. Ακόμα δεν υπάρχει κανένα επίσημο σχέδιο ή ανακοίνωση, όμως ευχόμαστε να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα και να «ζωντανέψει» πάλι η Lancia.

Δείτε ακόμη: Ελληνική Lancia Delta Integrale Martini πωλείται για 129.000 ευρώ!

Η εικονιζόμενη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του σχεδιαστή Andrea Bonamore που δημοσίευσε πριν από δύο χρόνια απεικονίζει ένα SUV Lancia και είναι πολύ όμορφο και δυναμικό. Μάλλον το σχέδιό του ήταν προφητικό!

Get it on Google Play Download on the App Store