Η νέα Mercedes A-Class «έδεσε» στη Μαρίνα Φλοίσβου

Η ολοκαίνουργια, τέταρτης γενιάς Mercedes A-Class βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα, ενώ το κοινό έχει τη ευκαιρία να τη δει από κοντά για πρώτη φορά στη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι τις 15 Ιουνίου. Εκεί σε μια ειδική διαμορφωμένη πλωτή πλατφόρμα βρίσκονται τρεις νέες A-Class, οι οποίες δίνουν μια ξεχωριστή παρουσία στον πολύ όμορφο χώρο και μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα καλύτερα μοτέρ του 2018

Η νέα Mercedes A-Class διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό της. Το μικρομεσαίο «αστέρι» διακρίνεται για τις δυναμικές του γραμμές και τις πιο μεγάλες διαστάσεις. Στον θάλαμο των επιβατών τα βλέμματα πέφτουν πάνω στις οθόνες των 7 ιντσών στη βασική έκδοση ή προαιρετικά των 10,25 ιντσών, που μοιάζουν σαν να αιωρούνται στο ταμπλό. Κορυφαία είναι η τεχνολογία και συνδεσιμότητα μέσω του Mercedes me connect που συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο και των φωνητικών εντολών.

Από πλευράς κινητήρων και τιμών, η νέα A-Class διατίθεται αρχικά με ένα μηχανικό σύνολο πετρελαίου και δύο βενζίνης. Πρόκειται για την Α 180 d (από 32.338 ευρώ) με το 1.5 λτ. μηχανικό σύνολο των 116 ίππων, την A 200 με το νέο μοτέρ βενζίνης των 1.33 λτ. ισχύος 163 ίππων (από 32.605 ευρώ) και την A 250 με τον 2λιτρο κινητήρα των 224 ίππων (από 44.120 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Ποια Mercedes πωλείται στην Ελλάδα 422.200 ευρώ;

Get it on Google Play Download on the App Store