Η Subaru ετοιμάζει μικρό GTi και επιστροφή στο WRC

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες πως η Subaru σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία των μικρών GTi και σκοπό του θα έχει να κοιτάξει κατάματα μοντέλα που πρωταγωνιστούν χρόνια τώρα σε αυτήν, όπως το VW Polo GTI και το Ford Fiesta ST. Μάλιστα, φαίνεται πως η παρουσίαση του Yaris GRMN από την συντοπίτισσά της Toyota την έβαλε στην… πρίζα, προκειμένου και αυτή να έχει αντιπρόσωπο σε αυτή την κατηγορία.

Δείτε ακόμη: Να τι γίνεται όταν πλένεις το αμάξι με πίεση 3.000 bar…

Τουλάχιστον αυτά είναι τα όσα αναφέρει ιαπωνικό μέσο, το οποίο επικαλείται πληροφορίες εκ των έσω. Αναφέρει μάλιστα πως η Subaru δεν θα αρκεστεί στην παρουσίαση ενός μικρού GTi, αλλά θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μοντέλο της προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερη στον κόσμο των Ράλι και συγκεκριμένα στο WRC.

Διαβάστε επίσης: Video σκέτη ανατριχίλα. Αυτό το Subaru πρέπει να το δεις!

Το σημαντικό είναι πάντως, αν η ιαπωνική μάρκα αποφασίσει τελικά να οδηγήσει στην παραγωγή ένα τέτοιο μοντέλο, να το κάνει με το δικό της στυλ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα θέλαμε να το δούμε με μπόξερ κινητήρα τούρμπο και φυσικά τετρακίνηση. Προς το παρόν η Subaru δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, επομένως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε κάποια απάντησή της.

Get it on Google Play Download on the App Store