Ιδού η «ευκαιρία» να νιώσετε πάλι… φαντάροι!

Η Mercedes G-Class αποτελεί επί σειρά ετών ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του στρατού και σίγουρα πάρα πολλοί φαντάροι έχουν βρεθεί στο τιμόνι τις για περιπολίες, ασκήσεις, αλλά και για να μεταφέρουν το διοικητή.

Δείτε ακόμη: Νέο μεσαίο 7θέσιο SUV Mercedes GLB από 1.332 κ.εκ.

Όσοι έχει τύχει να την οδηγήσουν θα θυμούνται το χαρακτηριστικό κροτάλισμα του ντίζελ κινητήρα, το πάρα πολύ αργό και με καμία πληροφόρηση τιμόνι, τις πολύ μαλακές αναρτήσεις, τις πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες, το σπαρτιάτικο εσωτερικό με το σιδερένιο ταμπλό αλλά και την έλλειψη οποιουδήποτε υποτυπώδους στοιχείου άνεσης και ασφάλειας (παλαιότερα τουλάχιστον).

Αν λοιπόν σας έλειψε ο στρατός και θέλετε να γυρίσετε πολλά ή λίγα χρόνια πίσω, τότε η συγκεκριμένη Mercedes G-Class είναι το κατάλληλο όχημα. Μάλιστα ενδείκνυται και για αγροτικές εργασίες, αφού πίσω από τη διθέσια καμπίνα υπάρχει καρότσα. Παράλληλα το χακί χρώμα θυμίζει τις G-Class που χρησιμοποιεί ο ελληνικός στρατός ξηράς, ενώ και το εσωτερικό είναι σχεδόν ίδιο με εκείνες που οδηγούσαμε πριν από… 20 και βάλε χρόνια.

Δείτε ακόμη: Κτήνος Mercedes G-Class Brabus 850 Biturbo!

Άλλωστε πρόκειται για μοντέλο 250GD W461 του 1993, το οποίο κατασκευάστηκε για στρατιωτική χρήση και έχει διανύσει μόνο 38.663 χιλιόμετρα. Ο 5κύλινδρος κινητήρας έχει αναβαθμιστεί και εφοδιάζεται με turbo, έναντι του ατμοσφαιρικού μοτέρ που είχε πριν. Παράλληλα στον εξοπλισμό υπάρχει και air condition.

Όσοι λοιπόν θελήσετε να αποκτήσετε τη στρατιωτική αυτή G-Class θα πρέπει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού πωλείται στην πολύ υψηλή τιμή των 62.000 δολαρίων (55.100 ευρώ).

Δείτε ακόμη: H Mercedes G-Class φέρνει τα «ίσια-ανάποδα» (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store