iPhone εξερράγη μέσα σε αυτοκίνητο! (+video)

Έχουμε δει και ακούσει τα πλέον απίστευτα κατορθώματα ανθρώπων, προκειμένου να αγοράσουν την εκάστοτε έκδοση του δημοφιλέστατου iPhone. Κοπέλες να ανταλλάσσουν την παρθενιά τους, άντρες να στήνουν αντίσκηνα και να περιμένουν μέρες έξω από καταστήματα. Γενικότερα ό,τι λογής απίθανο μπορεί να σκαρφιστεί κανείς.

Δείτε ακόμα: Οδηγός «θυσίασε» το Audi του για να γλιτώσουν πάπιες (+video)

Φαντάσου, λοιπόν, να έχεις περάσει τέτοια ταλαιπωρία, να έχεις δαπανήσει ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό για την αγορά του και στο τέλος, το smartphone της Apple να μετατρέπεται σε χειροβομβίδα μέσα στο αυτοκίνητό σου. Αυτό ακριβώς συνέβη σε μια άτυχη γυναίκα, κάπου στην Κίνα. Ενώ κινείτο στον αυτοκινητόδρομο -στην αριστερή λωρίδα, μάλιστα- ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με κρότο και φλόγες, που προέρχονταν από το κινητό της. Παρόλο το αρχικό σοκ και τα ουρλιαχτά, διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε την πορεία της. Όμως το iPhone δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα…

Στιγμές αργότερα τυλίχτηκε εκ νέου στις φλόγες, και κάπου εκεί η γυναίκα το «έχασε». Αφού άρχισε εκ νέου να ουρλιάζει, σταμάτησε το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα και κατέβηκε, αφήνοντας το κατεστραμμένο κινητό να καίγεται στο ταμπλό. Προφανώς η ταραχή δεν της επέτρεψε να σκεφτεί την εναλλακτική του να πέταγε την φλεγόμενη συσκευή από το παράθυρο, ούτε να κινηθεί προς τα δεξιά του αυτοκινητοδρόμου και να ακινητοποιήσει το όχημα στην Λ.Ε.Α.

Διαβάστε επίσης: Range Rover Sport βυθίστηκε στη θάλασσα (+video)

Εν τέλει ουδείς τραυματίστηκε, πέρα από την επένδυση του ταμπλό και το επίμαχο iPhone. Η έκρηξη πιθανότατα προήλθε από την έκθεση στον ήλιο και την θερμότητα, όμως ο σύζυγος της παθούσης ανέφερε στα τοπικά μέσα πως πρόσφατα είχε αντικατασταθεί η μπαταρία σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αντικατέστησαν εκ νέου την μπαταρία, όμως αρνήθηκαν περαιτέρω μερίδιο ευθύνης και τυχόν χρηματική αποζημίωση για την επισκευή της συσκευής και του ταμπλό.

https://www.youtube.com/watch?v=OAX3zUD47ck

Get it on Google Play Download on the App Store