Πωλείται εσωτερικό από Bugatti Veyron σε τιμή σοκ!

Κι όμως! Αυτό ανακάλυψαμε, έπειτα από αγγελία που αναρτήθηκε στο eBay. Tο εσωτερικό μιας Bugatti Veyron, 10ετιας, πωλείται με τιμή απόκτησης, τις 132.000 ευρώ!

Με τόσα χρήματα αναμφίβολα μπορεί κάποιος να αγοράσει πολλά αυτοκίνητα επιδόσεων, ακόμα και μια μεταχειρισμένη Ferrari ή Lamborghini. Ή το εσωτερικό μιας Veyron αν το έχει καημό! Κι όμως αυτό συνέβη στο eBay, όπου υπάρχει η συγκεκριμένη αγγελία. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Ούτε από κλεμμένο, ούτε από τρακαρισμένο Bugatti Veyron είναι, απλά αυτό γίνεται όταν κάποιος έχει λεφτά και δεν ξέρει τι να τα κάνει. Κι εξηγούμαστε ευθύς αμέσως!

Δείτε ακόμη: Απίστευτη και πλήρως λειτουργική Bugatti Chiron από Lego!

Μια αντιπροσωπεία πώλησης supercar στο εξωτικό Μαϊάμι δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη αγγελία, μιας και το εσωτερικό της Bugatti Veyron έχει μείνει στην αποθήκη της, έπειτα από αλλαγή που έκανε ένας ιδιότροπος, αλλά πλούσιος πελάτης της. Αρχικά το μοναδικό supercar, είχε αγοραστεί με το ανοιχτό καφέ δέρμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες, αλλά ο πελάτης μετά από λίγο καιρό αποφάσισε πως μια πιο σκούρα απόχρωση θα ταίριαζε καλύτερα στα γούστα του. Η αλλαγή έγινε, αλλά το σαλόνι παρέμεινε για μια 10ετία στην αποθήκη της εταιρείας. Το γιατί και το πως, ουδείς γνωρίζει.

Αν σκέφτεστε να κάνετε κομμάτι, κομμάτι μια Veyron δική σας, αυτή είναι η ευκαιρία!

Get it on Google Play Download on the App Store